banner460
banner128

Erdoğan'ın fotoğrafı indi Atatürk asıldı!

15 yıllık AKP iktidarının ardından 31 Mart seçimlerinde CHP'ye geçen Esenyurt Belediyesi'nde, belediye başkanının ziyaretçi kabullerini gerçekleştirdiği salonda dikkat çeken bir değişiklik yaşandı.

Hatıra fotoğraflarının çekildiği kolonda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan fotoğrafının kaldırıldığı yerine de Atatürk'ün fotoğrafının asıldığı görüldü.

Salonun tam ortasında bulunan kolonda, AKP'li başkanlar Necmi Kadıoğlu ve Ali Murat Alatepe dönemlerinde Erdoğan'ın fotoğrafı asılıydı. CHP'li Kemal Deniz Bozkurt'un başkanlığında ise kolonda Erdoğan'ın değil Atatürk'ün fotoğrafı var...

VAN'DA TERSİ OLMUŞTU

Hatırlanacağı gibi yakın zamanda Van Büyükşehir Belediyesi’ne kayyum olarak atanan Van Valisi Mehmet Emin Bilmez, belediyeye girer girmez Atatürk'ün fotoğrafının yerine Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın fotoğrafını asmış, bu değişiklik ülke gündeminde çokça tartışılmış ve tepki cekmişti.(Erdal Karsaansar)

Anahtar Kelimeler:
Kemal Denizbozkurt
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.