banner460
banner128

Eenyurt Belediyesi 5 bin çocuğu sevindirdi

Esenyurt Belediyesi, Ramazan Bayramı nedeniyle ihtiyaç sahibi 5 bin çocuğa kıyafet ve ayakkabı yardımında bulunarak onları sevindirdi.

Esenyurt Belediyesi, her bayram olduğu gibi bu yıl da Ramazan Bayramı öncesinde 3-11 yaş aralığında 5 bin ihtiyaç sahibi çocuğun bayramlık kıyafet ve ayakkabı ihtiyaçlarını karşılayarak yüzlerini güldürdü. Esenyurt Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan incelemeler sonucu ihtiyaç sahibi olduğu belirlenen çocukların ailelerine yardımı alacakları yer ve zaman SMS mesajı ile bildirildi. Esenyurt Belediyesi’nin eski binasına aileleriyle birlikte gelen çocuklar sıra beklemeden bir kimlikle yardımları aldı. Yetkililer, yardımların dağıtımını iki gün içerisinde tamamlanacağını belirterek hem ailelerin yükünü hafifletmeyi hem de çocukların yüzünü güldürmeyi amaçladıklarını söyledi. Bayramlık kıyafetlerine kavuşan çocukların sevinci ise görülmeye değerdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.