banner460
banner128

Dubai konforunu İstanbul'da yaşatacaklar

Delta İzsiz Holding,  Dubai konforonu yeni projesiyle  İstanbul’da müşterilerine yaşatacak.  Holding; Delta Dubai Comfort WaterPark projesi 27 bin metrekare arsa üzerine inşa ediliyor. 7 bloktan oluşan projede otel-okul-hastane-2 home office-iş yeri-residence blokları yer alıyor.

 Delta İzsiz Holding Yönetim Kurulu Başkanı Seyithan İzsiz basın bensuplarıyla bir araya gelerek; yeni projesi hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

İzsiz’in veridği bilgiye göre; Esenyurt’ta TEM’e cepheli 27 bin metrekare üzerinde, 7 bloktan oluşacak projede;  otel-okul-hastane-2 home office-iş yeri-residence blokları yer alıyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 daire seçenekleri bulunuyor. 85 ila 350 metrekarelik daire tipleri mevcut. Blokların altında bulunan ticari alanlarda dünyaca ünlü markalardan oluşacak bir avm ve projenin gözdesi, ışıklı su dansı gösterilerinin olduğu bir waterpark bulunuyor.

Proje içerisindeki açık kapalı yüzme havuzları, türk hamamı, masaj odaları, spor salonları, dinlenme tesisleri, disneyland çocuk alanları ve termal havuzun bulunduğu çok çeşitli bir sosyal alana sahip.  Ön tarafta bir dünya markası olan Radisson Hotel'in bulunduğu bir blok ile tüm cerrahi birimlerin bulunacağı A sınıfı bir hastane bloğu yer alacak.

450 milyon TL’ye mal olması beklenen proje 24 ay içinde tamamlanacak.  Proje yerli müşteriler kadar yabancı müşterilere de hitap ediyor.  Seyithan İzsiz özellikle yabancı müşterilerle iletişimi kurmak amacıyla ayın 25’in de WOW Otel’de 2 bin dolayında kişiyle bir araya gelecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.