banner460
banner128

Dertlerini  İYİ Partililere döktüler

İYİ Parti Silivri İlçe Başkanı Milletvekili ve Parti üst yöneticilerinin katılımıyla Selimpaşa’da sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle buluştu. Toplantıda söz alan; İşadamı da, esnaf ta, ziraatçi temsilcisi de bir dizi sorun sıraladı. Milletvekili Ahat Andican’da meselelerin bilmedikleri yönleri varsa birinci ağızdan öğrenmek için zorunu yaşayanlarla bir araya geliyoruz. Bunları TBMM’nde dile getiriyoruz” dedi.

İYİ Partililer vatandaşlarla ve meslek kuruluşlarıyla bir araya gelmeye devam ediyor.  Bu amaçla Silivri İYİ Parti’de iki gün sürecek toplantı ve ziyaret programı gerçekleştiriyor. Programın ilk ayağında bugün Selimpaşa Çapari Restaurant’ta kahvaltılı bir toplantı düzenlendi. Toplantıya; İYİ Parti Milletvekili Ahat Andican, GİK Üyesi Emre Haberdar, Genel Merkez Disiplin Kurulu Başkanı Ethem Baykal,  İlçe Başkanı Refik Bek, İl yöneticileri, ilçe yönetim kurulu üyeleri katıldı.  İYİ Parti’nin toplantısına Silivri İşadamları Derneği (SİAD) Başkanı Hakan Kocabaş, Ziraat Odası Başkanı Sabri Özer, Şoförler Odası Başkanı Recep Akıncı, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuray Koçer, Sanayi Sitesi Başkanı Ercan Çalışkan, Yağlı Tohumlar Başkanı Turgay Sakarya, Selimpaşa Mahalle Muhtarı Hasip Önal katıldı.

Toplantıda söz alan Ziraat odası Başkanı Sabri Özer Silivri’de çiftçilerin büyük sorunlar yaşadığını İstanbul da tarımla uğraşmanın çok zor olduğunu dile getirerek, Silivri ilçesinde bu kesim için özel çalışma yapılması gerektiğini dile getirdi. İşadamları Derneği Başkanı Hakan Kocabaş ta siyasetçilerin oy düşünerek hareket etmesinin sıkıntısını yaşadıklarını belirterek sektörün yaşadığı sıkıntıları dile getirdi. Diğer meslek kuruluşları, oda temsilcileri de yine kendi üyelerinin yaşadığı sorunları İYİ Partililerle paylaştılar.

İYİ Parti Milletvekili Ahat Andican da kendilerinin parti olarak seslerini duyuramayan kesimlerinin seslerinin duyurulması için çaba gösterdiklerini bu amaçla Genel Başkan Meral Akşener’in grup toplantılarında her kesimden, her sektörden, meslektenr insanımızı kürsüye çıkararak sorunlarını dile getirmesine olanak tanıdığını hatırlattı.

Bunun yanında başta Genel Başkan Meral Akşener olmak, tam parti üst yönetimi, milletvekilleri, il ve ilçe yöneticileriyle halkın sorunlarını yerinde tesbit etmek, sorunları birebir vatandaşın ve sorunları yaşayanların dilinden dinlemek meselelerin bilinmiyen yönlerini tespit etmek amacıyla sürekli toplantılar yaptıklarını belirterek, Selimpaşa’da yapılan toplantının da bu amaçla gerçekleştirildiğini bildirdi.

Şu anda halkın sorunlarını TBMM’de dile getirerek, çözümü için çaba gösterdiklerini, kendilerinin dillendirdikleri bazı sorunların da kısa sürede hükümet tarafından ele alındığına işaret eden Andican ‘ Partimiz sürekli yükselen bir ivme içinde. Seçimlerde sorunları TBMM’ye taşımaktan çıkıp çözen bir iradeyi elde edeceğimizi bekliyoruz. Bir diğer deyişle iktidar olacağımızı ve sorunları çözeceğimizi ümit ediyoruz’ dedi.

Kendilerinin gündeminde sadece halkın sorunları olduğuna işaret eden Milletvikil Andican, “Bizim siyaset anlayışımızda kamplaşma yok. Bölme, düşmanlaştırma siyaseti yok!Rakibi kötüleyerek siyaset yapmak anlayışımız da yok” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.