banner460
banner128

CHP’nin emektarı kazada hayatını kaybetti

CHP Beylikdüzü İlçe Teşkilatı emektarlarından Kudret Demirtaş, geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetti.

Silivri Selimpaşa’daki evinden çıktıktan sonra Yalçın Sitesi yan yolda bir aracın çarpması sonucu ağır yaralanan Kudred Demirtaş,  kaldırıldığı Anadolu Hastanesi’nde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Demirtaş’ın cenazesinin yarın Beylikdüzü Fatma Ana Cemevi'nde saat 13.00’da yapılacak cenaze töreni sonrası Gürpınar Mezarlığı’nda toprağa verileceği öğrenildi.

Çalık ve Özer’den mesaj

CHP’li Kudred Demirtaş’ın elim bir kaza sonucu hayatını kaybetmesi partide büyük üzüntüye yol açtı.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, yaptığı paylaşımda; “CHP Beylikdüzü İlçe Örgütümüzün emektarı Kudret ablamızı kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Kendisine Allah'tan rahmet, ailesine ve örgütümüze başsağğı diliyorum. Mekanı cennet olsun.”  Derken, CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Taşkın Özer de mesajında, “Canımız ablamız Kudret Demirtaş… Çok erken bıraktın bizi. İlçeye nasıl gideceğimi düşünürken buluyorum kendimi sürekli… Hala gittiğine inanamıyorum, çok üzgünüm. Bizlerde çok emeğin var, ışıklar yoldaşın olsun. Merhametini, gülen yüzünü, güzel kalbini hep hatırlayacağız. Mekanın cennet olsun” sözlerine yer verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Selahattin salikoglu 2 yıl önce

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
Kudret abla Allah Allah