banner460
banner128

CHP’li başkanın lüks araç talebi

CHP’li Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi’nin lüks makam aracı için kiralama talebinde bulunduğu  iddia edildi.

CHP Genel Başkanı Kemal  Kılıçdaroğlu ‘İsraftan kaçınma’ uyarıları yaparken,  İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun  ‘İsraf’ olarak nitelediği araçları Yenikapı’da sergilerken CHP Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi’nin bunların tam aksine lüks bir makam aracı için kiralama talebinde bulunduğu iddia edildi. 

Gazete Damga’da Mehmet Mert imzasıyla yer alan habere göre Başkan Kemal Çebi,  2 Eyül’de yapılan araç kiralamasında lüks makam aracı talebinde bulundu. Haberde Ak Partili Temel Karadeniz döneminde 80 olan binek araç sayısının da Çebi’nin talebiyle 101’e çıkarılıdğına yer verildi.

Ne yanıt verecekler?

CHP Genel Başkanı Kemal kılıçdaroğlu’nun bu lüks aracına telebine ne diyeceği, CHP’li Başkan Kemal Çebi’nin bu habere ne yanıt vereceği merak ediliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.