banner460
banner128

CHP Silivri mağdurların yanında

Cumhuriyet Halk Partisi Silivri Gençlik Kolları, 65 yaş üstü ve kronik rahatsızlığa sahip vatandaşların yanında olmaya devam ediyor. Ülke olarak korona virüsü nedeniyle zor günlerden geçtiğimiz bu süreçte 65 yaş üstü ve kronik rahatsızlığa sahip vatandaşlara getirilen sokağa çıkma yasağında vatandaşın yardımına CHP’li gençler koştu.

CHP İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun geçtiğimiz günlerde duyurduğu Covid-19’a Karşı KO-3 yani Komşunu Koronadan Koru adlı sosyal dayanışma kampanyasını Silivri’de uygulayan CHP Gençlik Kolları vatandaşların taleplerini karşılıyor.

Gençlik Kolları Başkanı Metehan Gürsü Başkanlığında hareket eden vatandaşlar tarafından kendilerine iletilen özellikle gıda ve ilaç gibi hayati öneme sahip malzemeleri gittikleri adreslerde vatandaşlara teslim etmeye devam ediyor. Sosyal dayanışmanın en güzel örneklerinden birisinin sergilendiği bu kampanya CHP İstanbul İl Başkanlığı’nın da dikkatini çekti. Partinin İl Başkanlığı Sosyal Medya Hesaplarından Silivrili gençleri paylaşarak destek verdi.

Gençliğimizle, Heyecanımız İle Büyüklerimizin Yanındayız!

CHP Silivri Gençlik Kolları “büyüklerimiz ve hasta vatandaşlarımız hiç çekinmeden bizlere ihtiyaç duydukları anda ulaşabilirler. Gençliğimiz, heyecanımız, enerjimizle; gerekli tedbirler ve sosyal mesafeye de özen göstererek her an her şartta büyüklerimizin yanında olmaya devam edeceğiz.” diyerek kampanyayı kararlılıkla sürdürmeye devam edeceklerini duyurdular.

Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Berker Esen çalışmaya ilişkin olarak, “65 yaş üstü ve kronik rahatsızlığa sahip, sokağa çıkma yasağı olan kıymetli büyüklerimizin ve komşularımızın ihtiyaçlarını karşılamak için partimiz "KO-3" sosyal dayanışma kampanyasını başlattı. Bu kampanya ile birlikte zorlu günleri sosyal dayanışma ile aşacağız. Bu süreçten aktif şekilde rol alan genç kardeşlerimi partimizin genç fidanlarını yürekten kutluyorum.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.