banner460
banner128

CHP'li Oya Turan yaşamını yitirdi

Avcılar Belediye Meclis Üyesi CHP’nin emektar üyesi Oya Turan yaşamını kaybetti.  Turan için bugün saat 12.30’da Avcılaır Belediyeönünde bir tören düzenlenecek.  Törenin ardından Oya Turan’an cenazesi Garip Dede Cemevi’ne götürülerek saat 14.00’da buradan son yolculuğuna uğurlanacak.

CHP’de uzun yıllar emek veren Oya Turan’an vefatı Avcılar’da büyük üzüntü yarattı. 

Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli,sosyal medya hesabında yaptığı açıklamada, “Meclis Üyemiz, parti büyüğüm, ablam Oya Turan’a maalesef kaybettik. Onu hiç unutmayacağım. Çok üzgünüm...” dedi.

CHP Avcılar İlçe Başkanı Erdal Nas ise Oya Turan’ın vefatını şu cümlelerle duyurdu; ''Değerli yol arkadaşımız, Belediye Meclis Üyemiz, Ablamız Oya Turan’ı kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyiz.Yattığın yer incitmesin canım Ablam. Başımız sağolsun.''dedi

Avcılar Belediye Başkan Yardımcısı Bülent Zeren’de yaptığı paylaşımda, “Örgütümuzün " Oya ablası " Meclis üyemiz , ablamız sevgili Oya Turan'ı kaybetmenin derin ve tarifsiz acısını yaşıyoruz. Örgütümüzün başısağolsun  #Kalbimizdesin canım ablam” dedi.

CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Suna Göçengil de Oya Turan'ın vefatı üzerine bir mesaj paylaştı.  Göçengil, "Avcılar Meclis Üyemiz Oya Turan’ı kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyiz. Işıklar içinde uyusun. Ailesine, sevenlerine ve örgütümüze başsağlığı ve sabır diliyorum."dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.