banner460
banner128

CHP Küçükçekmece’den Kaftancıoğlu’na destek

CHP Küçükçekmece’den Kaftancıoğlu’na destek

CHP Küçükçekmece İlçe Teşkilatı , istinf mahkemesince cezası onaylanan İl  Başkanı Dr Canan Kaftancıoğlu’na destek açıklaması yaptı. Milletvekili Turan Aydoğan ve İL Başkan Yardımcısı Dursun Poyraz ile İL Desiplin Kurulu üyesi Adil Çiftçi’nin de katıldığı basın açıklamasında,  “İstanbul seçimlerinde hüsrana uğrayan ve görülen o ki bu yenilgiyi hala hazmedemeyen iktidarın intikam arayışının olduğu apaçık ortada olması yine bu davanın siyasi bir dava olduğunu ayrıca göstermektedir.” Denildi.

Açıklama şöyle.

Ülkemizde Cumhuriyet tarihimizin en zorlu adalet ve demokrasi mücadelesiyle dolu kara günlerine tanıklık ettiğimiz şu süreçte, AKP iktidarının ve saray hükümetinin siyasi baskı ve yıldırma projelerinin her geçen gün şiddetini arttırmakta olduğunu görüyoruz.

Son olarak Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkanımız Sayın Canan Kaftancıoğlu’na yapılan haksız kararın, hiçbir hukuki dayanağının olmadığını açık ve net görmekteyiz.

CHP İstanbul İl Başkanımızın yedi sene önce attığı tweetler, yaptığı paylaşımlar il başkanı olmasından sonra gündeme getirilerek, CHP İstanbul’u kazandıktan sonra apar topar iddianame hazırlanıp jet hızıyla kabul edilip, bu sırada dava görülerek usul ve esasa yönelik aykırı bir şekilde karar verilerek cezalandırma yoluna gidilmesi, meşru olan düşünce ve fikir özgürlüğüne karşı verilen bir cezanın yansımasından başka bir şey değildir.

İstinaf sürecinde olan bu dava için ilginç bir şekilde 23 Haziran günü karar basına yansıtılmıştır. Hukuk içinde uzun sürelere yayılan davalar düşünülüldüğünde, İstanbul seçimlerinde hüsrana uğrayan ve görülen o ki bu yenilgiyi hala hazmedemeyen iktidarın intikam arayışının olduğu apaçık ortada olması yine bu davanın siyasi bir dava olduğunu ayrıca göstermektedir.

Beceriksiz yönetim uygulamaları yüzünden büyük sıkıntılar yaşamakta olan halkımız, ülkeyi yönettiğini iddia edenlere en güzel cevabı 23 Hazıran 2019 da sandıkta vermiştir!

Sn.Canan Kaftancıoğlu, demokrasiye inanan, demokratik gelecek için mücadele eden, özgürlükleri savunan gerçek bir Cumhuriyet kadınıdır. Herkes bilsin ki biz demokrasi mücadelesi veren İl başkanımızın yanındayız, yanında olmaya devam edeceğiz.Hak,hukuk ve adaleti ilke edindiğimiz bu yolda, bizleri durdurmak için çaba harcayanlara söyleyeceğimiz şudur ki; İntikam ruhuyla zarar vermek istediğiniz İstanbul İl Başkanımız Sn.Canan Kaftancıoğlu’nun ve iftiralara maruz bırakılan tüm partili yoldaşlarımızın her zaman yanındayız.

Cumhuriyet Halk Partisi dilekçe ile kurulan bir siyasi parti değil, savaş meydanlarında Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu bir partidir.

CUMHURİYET HALK PARTİLİ ’liler mücadelecidir, sabırlıdır, hiçbir zorbalığa boyun eğmezler.Cumhuriyet Halk Partisi haksızlığa uğrayan her yurttaşına her evladına sonuna kadar sahip çıkar.Her ne olursa olsun, tüm saldırılara ve iftiralara, Cumhuriyetin temel değerlerine, demokratik Türkiye idealine ve adalete inanan insanlar olarak gerekli karşılığı vermekten hiçbir zaman çekinmeyeceğimizin bilinmesini isteriz.

CHP iktidara,örgütleriyle emin adımlarla yürümektedir.Halkımız,AKP NİN Saray hükümetinin haksız ve hukuksuz zalimliklerinin cevabını önümüzdeki seçimlerde sandıkta bir tokat gibi verecektir...

Ne yaparsanız yapın adalete ve demokrasiye inanan, gücünü Mustafa Kemal Atatürk’ün azim ve kararlılık dolu feyzinden alan halkımızın onur dolu mücadelesine engel olamayacaksınız….

#BizMevsimi 'ni başlattığımız emek dolu demokrasi mücadelemizde, ne çiçeklerin açmasını, ne de nefes almamızı engelleyemezsiniz…

İstanbul İl Başkanımız Canan Kaftancıoğlu yanlız değildir!

Üstad Nazım Hikmet’ in de söylediği gibi;

"Eğer;

Hak haksızlıktan yüce,

sevgi nefretten üstün,

aydınlık karanlıktan güçlüyse...

Çaresi yok usta, biz kazanacağız..."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.