banner460
banner128

CHP İSTANBUL'A YENİ İL BİNASI

Uzun  süredir ihtiyaç haline gelen CHP İstanbul İl Başkanlığı binasını sorunu çözüldü. CHP Galatasaray’ın maçlarını oynadığı Türk Telekom yanındaki yedi katlı bir binayı satın aldı.

Binanın yaklaşık 40 milyon liraya mal olduğu öne sürülürken, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu İndependent Türkçe’ye yaptığı açıklamada maliyeti şimdilik açıklamayacaklarını bildirdi.

Alınmasında Genel Merkez’in de katkıda bulunduğu yeni il binasının maliyetini karşılamak için CHP İstanbul İl Başkanlığı bir kampanya düzenlemişti.  Kaftancıoğlu,  kampanyanın da örgüt tarafından benimsendiğini açıkladı.  Taşınma konusunda acele edilmeyeceğini ve tarih vermeyen  İl Başkanı Kaftancıoğlu, eski binanın da kullanılmaya devam edileceğini açıkladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.