banner460
banner128

CHP Büyükçekmece çalışmayı yoğunlaştırdı

CHP Büyükçekmece İlçe Teşkilatı hummalı bir çalışma dönemine girdi. Kısa bir süre önce Mimarsinan Mahalle Ofisi’ni açan Başkan Hüseyin Remzi Gökbulak, gündeme gelen gelişmelerle ilgili ziyaretler ve bir dizi etkinlik gerçekleştiriyor.

Faturalar konusunda kurulan standlarda bilgilendirme broşürleri dağıtan Başkan Gökbulak, Milletvekili Turan Aydoğan ve partililer ile birlikte,  Pazar ziyareti de yaparak vatandaşların hayat pahalılığına ilişkin şikayetleri dinledi.

CHP’liler; Büyükçekmece Alevi Bektaşı Derneği Başkanlığına seçilen Selahattin Abacı’yı ziyaret ederek,  cemevlerinin elektrik giderlerinin ticarethane statüsünde değerlendirilmesi konusunda görüş alışverişinde bulundu.

Başkan Gökbulak, daha sonra Tepecik Trakya Rumeli Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti.  Gökbulak,  Dernek Başkanı Olcay Özcan ve Yönetimi ile birlikte Balkanlarda Türklerin yaşadığı ve maruz kaldığı mezalimi ve günümüzde de devam eden sıkıntıları değerlendirdi.

Gökbulak aynı gün, Tepecik Erzurumlular Derneği’nde Dernek Başkanımız Hasan Karataş’ı da ziyaret ederek; İmar Sorunları ve Tepecik’teki yaşam koşulları ve Yeni Okul talepleri konusunda değerlendirmede bulundu.

Buradan  Türkoba Çayırlar Bölgesine geçen CHP Büyükçekmece İlçe Başkanı Hüseyin Remzi Gökbulak, bölgede yaşayan gençlerle bir araya gelerek onların taleplerini dinledi.

CHP İlçe Başkanı Hüseyin Remzi Gökbulak ve Milletvekili Turan Aydoğan'ın çalışma programına meclis üyeleri:  Nevzat Sezen , Rıza Can Özdemir,  İlçe Yöneticileri;  Halis Çiçekci , Ogün Acıöz , Gülbin Serdengeçti , Hüseyin Keptığ , Aytül Erol , Şadan Baysal , Songül Yıldırım , Kadın Kolu Başkanı Saime Demirci , Kadın Kolu Yöneticimiz Cemile Yıkarıçukur , Ayla Birgelir Al, Nuray Akbulut , Gençlik Kolu Başkanı Onurcan Tekkeşinoğlu ve bazı partililer de katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.