banner460
banner128

CHP Beylikdüzü emektarını uğurladı

CHP Beylikdüzü’nün önceki gün vefat eden emektarlarından Kudret Demirtaş bugün Fatma Ana Cem ve Kültür Evi’nde düzenlenen cenaze töreninin ardından Gürpınar Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Demirtaş için düzenlenen cenaze törenine; CHP Milletvekili Emine Gülizar Emecan, Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, CHP ilçe Başkanı Turan Taşkın Özer,  Belediye Başkan Vekili Serdal Mumcu, CHP İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Ufuk İnan, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda partili ile Demirtaş’ın yakınları katıldı.

Cemevinde ilk cenaze

Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık ve İlçe Başkanı Turan Taşkın Özer, cenaze töreninde yaptıkları konuşmalarca Kudret Demirtaş’la ilgili anılarını paylaşarak, katılımcılara teşekkür edip, yakınlarına başsağlığı dilediler.

Bu arada Belediye Başkanı Çalık,  Kudret Demirtaş’ın  kendisini gördüğünde sık sık Fatma Cemevi’nin durumunu ve ne zaman açılacağını sorduğunu belirterek, ‘ Bu Cemevi’nde düzenlenen ilk cenaze töreni de Kudret ablamızın cenaze töreni oldu” diyerek Allah’tan rahmet diledi.

Özer gözyaşlarına boğuldu

CHP Beylikdüzü  İlçe Başkanı Turan Taşkın Özer ise konuşmasında bazı anılarını anlatırken gözyaşlarına boğuldu.

Cenaze alanına İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile CHP İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun çelenk gönderdiği dikkat çekti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.