banner460
banner128

CEM KARA HAYATINI KAYBETTİ

Çatalca eski Belediye Başkanı Cem Kara, tedavi gördüğü hastanede yaşamını kaybetti. Kara, 2009-2019 yılları arasında on yıl süreyle Çatalca Belediye Başkanlığı yapmıştı.  Kara uzun süredir kanser hastalığı ile mücadele ediyordu.

Cem Kara 2 Ocak 1962'de  Lüleburgaz'da dünyaya geldi. Kara, babasının devlet memurluğu dolayısıyla ilk orta ve lise eğitimimi;  değişik ilçelerdeki okullarda tamamladı. Kara  daha sonra Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi Kimya Öğretmenliği Bölümünde yüksek öğrenimimi tamamladı. 1984 yılında Nurhan Kara'yla evlendi ve bu evlilikten 2 çocuğu oldu. 1985 yılında Öğretmenlik mesleğine başlayan Cem Kara 10 yıl süreyle Denizli'nin Çivril ilçesinde görev yaptı. Daha sonra Çatalca'ya atandı. Hadımköy Lisesi'nin kuruluş aşamasında  görev aldı.   Çatalca’da 14 yıl süreyle görev yaptı. 2009 yılında CHP’den Çatalca Belediye Başkanı seçildi. 2014 seçimlerinde ikinci kez başkanlığa seçilen Kara, 2019 da ise seçimleri kaybetti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.