banner460
banner128

Çatalca’da tarihi gün!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Çatalca Belediyesi'ni ziyaret eden seçilmiş ilk cumhurbaşkanı oldu. Erdoğan burada yaptığı konuşmada  “Karayolları ile birlikte çok ciddi bir asfaltlama çalışmasına girilecek. Artık böyle çukur, çamur olan bir Çatalca olmayacak. İstiyoruz ki çatalca şanına yakışır hale gelsin ” Dedi. Erdoğan ayrıca, “Tokat'ta bir mandadan bahsettik, Çatalca'da manda kalmadı neredeyse. Çatalca bu konuda bayağı ileriymiş. Manda kaymağı manda sütü adeta marka.” Şeklinde konuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Çatalca Belediyesi’ni ziyaret ederek, Başkan Mesut Üner’den çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, beraberinde  Çatalca Belediyesi, Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanı  Adil Karaismailoğlu ile birlikte Çatalca Belediyesi’ni ziyaret etti. Ziyarete Ak Parti Genel Merkez Tanıtım Medya Başkanı Milletvekili Tülay Kaynarca’da katıldı. Ziyarette ayrıca, Çatalca Ak Parti İlçe Başkanı Yusuf Aslan, İBB Kültür Komisyonu Başkanı Ahmet Rasim Yücel, İBB ve Çatalca belediye meclis üyeleri ile Büyükçekmece'de belediye başkan adaylığı her dönem sıkça geçen Recep Erol'da yer aldı. 

Hazırlık günler öncesinden başladı

Bayramın üçüncü günü Başkan Mesut Üner ve AK Parti Çatalca İlçe Başkanı Yusuf Aslan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı ziyaret etti. Başkan Mesut Üner, ziyaret sırasında Çatalca’nın bekleyen tüm sorunlarıyla ilgili hazırladığı detaylı raporu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a sundu. Edinilen bilgiye göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başkan Mesut Üner’in hazırladığı raporları çözümü için anında ilgili bakanlıklara gönderdi. İlgili raporda özellikle Çatalca’nın bozuk mahalle yolları Cumhurbaşkanı  Recep Tayyip Erdoğan’ın dikkatini çekti ve Çatalca Belediyesi’ne gerçekleştireceği tarihi ziyarete, Ulaştırma Alt Yapı ve Bakanı  Adil Karaismailoğlu’nun katılmasının talimatını verdi.

Cuma namazını Ulu Cami’de kıldı

Cumhurbaşkanı  Recep Tayyip Erdoğan’ın Çatalca’daki ilk durağı Cuma Namazını kılmak üzere gittiği ilçe merkezindeki Ulu Camii oldu. Cumhurbaşkanını bir anda karşılarında gören cami cemaati şaşkınlığından ne yapacağını şaşırarak çıkışta kendisine sevgi gösterilerinde bulundu.

Erdoğan Çatalca Belediyesi’nde

Cumhurbaşkanı  Recep Tayyip Erdoğan Cuma namazını kıldıktan sonra, Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanı  Adil Karaismailoğlu ile birlikte, Çatalca Belediye BaşkanıMesut Üner’i makamında ziyaret etti. Ziyaret sonrası Cumhurbaşkanı  Erdoğan, belediye kapısında bekleyen vatandaşlara konuştu. Erdoğan, Başkan Mesut Üner’in sunduğu rapora istinaden, tüm ilçe halkının önünde Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’na İBB’nin sorumluluk alanları dahil tüm mahallelerin yollarının derhal yapılmasının talimatını verdi.

Çatalca şanına yakışır hale gelsin

Erdoğan; “Bayramınız tekrar mübarek olsun. Daha nice bayramlarda bir araya gelmek üzere sizlere kısa bir selamlama yapayım istedim.

Yola çıkarken bizim eğitimden sağlığa kadar alanlarda çok büyük sözümüz vardı. Sözümüzü büyük ölçüde yerine getirdik. Sağlıkta hastanelerde attığımız adımlarla, eğitimde attığımız adımlarla şu anda 207 üniversitemiz var. Üniversitemizin olmadığı ilimiz yok.

Bu yaz inşallah karayolları ile birlikte çok ciddi bir asfaltlama çalışmasına girilecek. Artık böyle çukur, çamur olan bir Çatalca olmayacak. Çatalca'yı da daha güzel bir hale yollarıyla getirmiş olacağız. Ulaştırma Bakanım gerekli bu noktada teminatı verdi.

İstiyoruz ki Çatalca şanına yakışır hale gelsin. Tokat'ta bir mandadan bahsettik, Çatalca'da manda kalmadı neredeyse. Çatalca bu konuda da çok mahirmiş. Manda kaymağı manda sütü adeta marka. Temennimiz odur ki lider bir şey söylediği zaman arkadan takibi başlar. Millet de gücü kuvveti toplar. Çatalcamız bundan sonra alt ve üst yapısıyla çok daha farklı bir gücü yakalayacak.”dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Üner’in evindi

Cumhurbaşkanı  Recep Tayyip Erdoğan’ın Çatalca Belediyesi’ni ziyaretinin ardından Belediye Başkanı Mesut Üner’in evini ziyaret etti. Evde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı;  Başkan Mesut Üner’in eşi, çocukları, annesi, babası ve kardeşleri  karşıladı. Erdoğan’ı hane halkı ile bir süre samimi bir şekilde sohbet etti. karşılamanın sevincini yaşadı. Evdeki sohbet oldukça samimi bir ortamda gerçekleşti. Cumhurbaşkanı Erdoğan daha sonra Çatalca’dan ayrıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.