banner460
banner128

Çatalca İlçesinde askıya bırakılan İGDAŞ ve İSKİ faturalarının tamamını ödedi

İBB İştiraklarından BELBİM A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi olan CHP’li İşadamı Mustafa Baysan, ekonomik şartların giderek zorlaştığı gününüzde faturalarını ödeyemeyen vatandaşlara el uzattı. Baysan, Çatalca İlçesinde İBB’nin ‘Askıda Fatura’ uygulamasına bırakılan tüm İGDAŞ ve İSKİ Faturalarını ödedi. 

CHP İlçe Başkanı Mehmet Çoban’dan teşekkür etti

CHP Çatalca İlçe Başkanı Mehmet S.Çoban, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile işadamı Mustafa Baysan’a teşekkür etti.  Çoban paylaşımında;

“Pandeminin sebep olduğu ekonomik sıkıntılara karşı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından hayata geçirilen ‘Askıda Fatura’ projesine bir destekte bölgemiz iş insanı CHP Çatalca Kurucu Üyesi Sayın Mustafa Baysandan geldi. İçinde bulunduğumuz bu sıkıntılı ekonomik süreçte ilçemizde askıya çıkartılan İSKİ ve İGDAŞ faturalarının tamamını ödeyerek örnek bir davranış gösterdi.Kendisine bu davranışından dolayı teşekkür ederiz.”dedi.

Huzuru haklarını ÇYDD’ye bağışlamıştı

Geçtiğimiz Mayıs ayında İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu tarafından BELBİM A.Ş. Yönetim Kurulu Üyeliğine atanan Mustafa Baysan aynı günlerde yaptığı bir açıklamayla görevi süresince kendisine ödenecek tüm huzur haklarına Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’ne (ÇYDD) belirtmişti. Baysan  facebook sayfasında yer alan ilgili paylaşımında şöyle demişti:

“Çok değerli Facebook sayfa takipçilerim 1Mayıs 2021 tarihinden itibaren İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu tarafından İBB İştiraklerinden BELBİM A.Ş Yönetim Kurulu Üye'liğine atanmış bulunmaktayım.
Görevim süresince tarafıma ödenecek olan huzur hakkını, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneğine (ÇYDD) bağışlayacağımı sizlerle paylaşmak isterim. Hepimiz biliyoruz ki bu ülkenin geleceği fikri hür, irfanı hür gençlerine bağlıdır. Bu gençlerin yetişmesine katkı sunmak benim için büyük onurdur. Bu onuru yaşamamda tarafıma duyulan teveccüh için İBB Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu'na ve ekibine teşekkür ediyorum.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.