banner460
banner128

Çatalca AK Parti’de Arslan yeniden başkan

Çatalca İlçe Ak Parti 7. Olağan İlçe Kongresi’nde mevcut başkan Yusuf Aslan yeniden başkan seçildi.  Kongreye;  AK Parti Genel Başkan Vekilimiz Sayın Numan Kurtulmuş, AK Parti İstanbul İl Bayram Şenocak,  Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner ve partililer katıldı.  

Kongrede konuşan İlçe Başkanı Yusuf Aslan, “Görevlerini devreden yol arkadaşlarıma sonsuz şükranlarımı sunuyor, yeni görev alan bütün arkadaşlarımı yürekten tebrik ediyor, görevlerinde üstün başarılar diliyorum. Değerli delegelerimize verdikleri destek ve göstermiş oldukları güven için sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. Büyük Türkiye idealimizle 2023 hedeflerimize kararlılıkla yürümeye devam edeceğiz.” Dedi.

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner ise kongre ile ilgili yaptığı değerlendirmede; "AK Parti Çatalca 7. Olağan Kongremizi; AK Parti Genel Başkan Vekilimiz Sayın Numan Kurtulmuş, İl Başkanımız Sayın Bayram Şenocak, Çok Değerli Milletvekillerimiz, İlçe Başkanlarımız ve delegelerimizin katılımları ile gerçekleştirdik.
Çatalca İlçe Başkanlığı görevine yeniden seçilen Yusuf Aslan kardeşimi kutluyor, kendisine ve Yönetim Kurulu Üyelerimize yeni dönemdeki çalışmalarında muvaffakiyetler diliyorum.
Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da hep birlikte, milletimize, ilçemize ve ülkemize hizmet etmeye, büyük Türkiye ile 2023 hedeflerimizi gerçekleştirmek için inandığımız yolda omuz omuza yürüyerek çalışmaya devam edeceğiz. " dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.