banner460
banner128

Can dostlar kapanmada yalnız değil

Esenyurt Belediyesi, Koronavirüsü ile mücadele kapsamında uygulanan 17 günlük ‘Tam Kapanma’ sürecinde sokak hayvanlarını yalnız bırakmıyor. Ekipler, can dostlarımızın hem beslenmesine yardımcı oluyor hem de sağlık sorunlarını gideriyor.

Koronavirüs ile mücadele kapsamında 17 Mayıs 2021 Pazartesi günü saat 05:00'e kadar sürecek tam kapanma döneminde kamu hizmetlerinin aksamaması ve vatandaşların mağdur olmaması için çalışmalarına devam eden Esenyurt Belediyesi, sokak hayvanları için çalışmalarına devam ediyor. Tüm mahallelerdeki besleme alanlarının temizliğini de yapan ekipler, su ve mama dağıtımı gerçekleştiriyor. Hayvanların sağlık sorunlarıyla da ilgilenen ekiplerin çalışmaları sürüyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.