banner460
banner128

“Çamura gömüleceğine sandığa gömülelim”

İstanbul’a geçtiğimiz günlerde yaşan ve Esenyurt’ta su baskınlarına neden olan yağış sonrası başlayan Haramidere tartışmasına Esenyurt’un kurucu Belediye Başkanı Dr. Gurbuz Çapan da katıldı.

Akgün: Haramidere’yi imara kim açtı?

Esenyurt’taki sel baskınları sonrası İBB Başkanı İmamoğlu’nun tatilde olmasının eleştirilmesi üzerine bir açıklama yapan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, ’60-70 katlı binaları kim dikti? Haramidere’yi imara kimler açtı” diye sormasının ardından Haramidere’nin imar ve ıslah sorunu tartışılmaya devam ediyor.

Çapan: Yurttaş çamura gömüleceğine sandığa gömülelim

Tartışmaya sosyal medya hesabında yaptığı açıklamayla katılan Esenyurt Kurucu Belediye Başkanı Dr. Gurbuz Çapan; “Benim başkanlık dönemimde Haramidere ıslah edildi. “Bu dereyi ıslah edersen sandığa gömülürsün” uyarılarına rağmen; “Yurttaş çamura gömüleceğine biz sandığa gömülelim” dedim ve Haramidere’yi yapılaşmadan arındırdım. AKP döneminde imara açıldı.” Dedi.

İmamoğlu: Dere yatağını ben daraltmadım

Tatilde olması nedeniyle eleştirilen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ise yaptığı basın toplantısında, “Esenyurt'ta dere yatağını ben daraltmadım, vahşi yapılaşmayı ben yapmadım. Teşbihte hata olmaz, ortada bir cinayet var, zanlı kurtarıcı gibi poz veriyor ama maktulü yaşama döndürmeye çalışan insan linç ediliyor. Basının yaratmak istediği süreç bu.” Diye konuşmuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.