banner460
banner128

Büyükçekmece’de 5 bin aileye destek kolisi

Büyükçekmece’de koronavirüs salgını nedeniyle evinden çıkamayan ihtiyaç sahibi 5 bin aileye yardım eli uzatıldı.

Büyükçekmece Belediyesi, koronavirüs salgını nedeniyle evlerinden çıkamayan 65 yaş ve üstü, çalışamayan, işyerini kapatmak zorunda olan vatandaşlara, temel gıda maddesi ve hijyen malzemelerinden oluşan destek kolilerini evlerine teslim etti.

Sosyal belediyecilik hizmetleri aksatılmıyor

Koronavirüs vakasının her geçen gün etkisini giderek arttırdığı günlerde virüs salgınına karşı tedbirlerini arttıran Büyükçekmece Belediyesi, sosyal belediyecilik hizmetlerini de aksatmıyor. Özellikle koronavirüs salgınından ekonomik anlamda olumsuz etkilenen çalışmayan, yaşlı ve engelli vatandaşlar tespit edildi. Yaklaşık 5 bin aileye bu kapsamda temel gıda maddesi ve hijyen malzemelerinden oluşan yardım kolileri dağıtılıyor.

“Evinizde kalın biz yanınızdayız”

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, virüs salgınının giderek arttığı bu günlerin birlik, beraberlik ve dayanışma duygusunu daha fazla arttırdığını ifade ederek; “Sevgi Eli Market aracılığıyla ilçemiz sınırlarında yaşayan ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın her ay periyodik olarak tüm ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Koronavirüs salgını tedbirleri kapsamında evlerinden çıkamayan 65 yaş ve üstü, işyerleri kapanan vatandaşlarımız ve engelli kardeşlerimizin ihtiyaçlarını tespit ettik. Büyükçekmece’de ikamet eden 5 bin aliye belediye ekiplerimizi ihtiyaç duyduklarını desteği sağlıyor. Vatandaşlarımız evlerinde kalsın biz onlar için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.