banner460
banner128

Büyükçekmece ve Silivri'de Madımak Anması

Silivri ve Büyükçekmece’de düzenlenen etkinliklerle 2 Temmuz 1993’te Sivas Madımak Katliamı’nda hayatını kaybedenler anıldı.

Dünyada ve ülkemizde bir daha böyle olaylar yaşanmamasını diliyoruz

Büyükçekmece’de  Cumhuriyet Meydanı’nda düzenen etkinliğe CHP İlçe Başkanı Hüseyin Remzi Gökbulak, Kadın Kolları Başkanı Saime Demirci, Belediye Meclis Üyeleri, partililer ve vatandaşlar katıldı. Başkan Gökbulak,  etkinliği düzenleyen CHP İlçe Gençlik Kollarını teşekkür etti ve “Dünyada ve ülkemizde bir daha böyle olaylar yaşanmamasını diliyoruz” temennisinde bulundu.

Silivri’de de Hacı BektaşiVeli Anadolu Vakfı Silivri Şubesi tarafından Uğur Mumcu Meydanı ‘nda bir anma etkinliğ idüzenlendi. Etkinliğe CHP Silivri İlçe Başkanı Suna Göçegil, Vakıf Başkanı Süheyl Kırkıcı ve vatandaşlar katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.