banner460
banner128

Büyükçekmece ve Silivri Belediyesi'nden dolandırıcılık uyarısı

Büyükçekmece ve Silivri Belediyesi yaptıkları duyurularla dolandırıcılara dikkat çektiler. Her iki belediyeden yapılan açıklamada,  kimiliği belirsiz kişi ya da kişilerin; belediye başkan yardımcılarının ya da belediye çalışanlarının adını kullanarak , vatandaşları telefonla arayıp maddi destek istedikleri, belediyelerin ve belediye başkan yardımcılarının  böyle bir destek istemesinin söz konusu olmadığı  belirtildi ve vatandaşlar uyarıldı.

Büyükçekmece Belediyesi: Polise bildirin

Büyükçekmece Belediyesi’nden Başkan Dr. Hasan Akgün imzasıyla  vatandaşlara yönelik olarak ‘Önemli duyuru’ başlığıyla yapılan açıklama şöyle;

“Son günlerde bazı kişi ya da kişilerce, belediyemiz ve belediye başkan yardımcılarımız adına, telefonla aramak suretiyle vatandaşlarımızdan maddi destek istendiği tespit edilmiştir.

Belediyemizin veya belediye başkan yardımcılarımızın, herhangi bir sebeple maddi destek talep etmesi söz sonusu değildir.

Bu tarz dolandırıcılık girişimlerine itibar etmemenizi ve benzer bir durumla karşılaşmanız halinde konuyu polise bildirmenizi önemle rica ederiz”

Silivri de uyardı

Yine Silivri Belediyesi de ‘Vatandaşlarımızın DİKKATİNE!” başlığıyla yaptığı duyuruda dolandırıcılara dikkat çekti. Belediyeden yapılan duyuru şöyle;

“Belediyemizin ve çalışanlarımızın adını kullanarak bazı işadamlarımızın telefonla aranıp yardım istendiği duyumları alınmıştır. Belediyemizin böyle bir uygulaması bulunmamaktadır. Vatandaşlarımızın bir nevi dolandırıcılık olan bu tür taleplere karşı duyarlı olmalarını önemle rica ederiz.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.