banner460
banner128

Büyükçekmece'de ramazanın güzellikleri paylaşılıyor

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün geleneksel mahalle iftarlarına tüm hızıyla devam ederek Ramazan ayının ruhunu vatandaşlarla yaşıyor.  

Her akşam farklı bir mahallede vatandaşlarla birlikte orucunu açan Başkan Akgün bu kez Hilal 86 Site sakinleriyle birlikte iftar sofrasına oturdu.

“Birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmeliyiz”

Mübarek Ramazan ayında herkesin birbirine yardımcı olması gerektiğini söyleyen Başkan Akgün “İslam aleminin en muhteşem aylarından birini yaşıyoruz. Allah bu birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Ramazan ayında birbirimize sıkı sıkı bağlanıp kenetlenmeliyiz. Ülkemiz zor günlerden geçiyor. Bu zor günlerde birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmeliyiz. Ekonomik anlamda durumu iyi olmayan ailelerimizin yanında olmalıyız. Aşımızı, suyumuzu onlarla paylaşmalıyız. Allah seneye de bu sofralarda bir araya gelmeyi nasip etsin. Hepinizin Ramazan bayramı kutlu olsun” ifadesini kullandı.

Çocuklar, Hacivat Karagöz oyunu ile şenlendi

Başkan Akgün, Hilal 86 sakinleriyle birlikte orucunu açtıktan sonra mahalle iftarındaki tüm masaları tek tek gezerek vatandaşlarla sohbet etti. İftar yemeğinin ardından Büyükçekmece Belediyesi Tiyatro Topluluğu oyuncuları çocuklar için Hacivat Karagöz oyununu sahneledi. İftara Başkan Akgün’ün misafiri olan Merzifon Belediye Başkanı Alp Kargı’da katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.