banner460
banner128

Büyükçekmece'de canlı ihale

Büyükçekmece Belediyesi 2020 yılı hizmet araçları, iş makineleri ve jeneratörler için “Akaryakıt Alım” ihalesini gerçekleştirdi.

Şeffaf belediyecilik anlayışıyla çalışmalarını yürüten Büyükçekmece Belediyesi, temizlik ihalesinden sonra akaryakıt alım ihalesini de internet üzerinden canlı yayınladı.

Büyükçekmece Belediyesi’nin Facebook hesabından canlı olarak izlenilen ihalede, 2020 yılında hizmet araçları, iş makineleri ve jeneratörler için akaryakıt alım işinin nasıl gerçekleşeceği konusu tüm detaylarıyla paylaşıldı.

“Tüm kararlardan vatandaşlarımız haberdar olsun”

Facebook üzerinden canlı yayınların devam edeceğini söyleyen Başkan Dr. Hasan Akgün, “Şeffaf belediyeciliğe önem veriyorum. Aldığımız tüm kararlardan vatandaşlarımızın haberdar olsun. Akaryakıt alımı için gerçekleştirdiğimiz ihale tüm ayrıntılarıyla vatandaşımızın önünde gerçekleştirildi. Çalışmalarımızı Büyükçekmece ailemin bilgisi dahilinde yapıyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.