banner460
banner128

Büyükçekmece-Bursa seferlerinin kaldırılmasına tepki

Tüketici Derneği Başkanı Sevgi Emanet, Büyükçekmece-Bursa Mudanya arasında  çalınaş deniz otobüsü seferlerinin kaldırılmasına tepki göstererek, ‘Büyükçekmece’den ne istiyorsunuz?’ diye sordu.

Büyükçekmece Tüketiciyi Koruma ve Bilinçlendirme Derneği Başkanı Sevgi Emanet ;Yerel seçimlerin ardından sessiz sedasız seferleri sona erdirilen BUDO'nun (Bursa Deniz Otobüsleri ) Mudanya-Büyükçekmece hattı ile ilgili bir basın açıklaması yaptı.

 Dernek Başkanı Emanet ; Bursa Büyükşehir ve Büyükçekmece Belediyesi iş birliğiyle hayata geçirilen ve yaklaşık 3 yıldır karşılıklı gerçekleştirilen seferler ile Mudanya'yla Büyükçekmece arasının 1 saat 40 dakikaya indiren proje seçimlerden sonra neden kaldırıldıldığını belirterek, ilgili mercilere “Parti ayrımı mı var.?Her seçimden sonra Vatandaş olarak cezalandırılıyor muyuz …? ‘ sorularına yanıt beklediklerini açıkladı.

Emanet açıklamasında şu görüşlere yer verdi. “Açılış günü tören alanında bizzat bende vardım. Bursa Ulaşım Toplu Taşıma (Burulaş) Genel Müdürü ;” 2013 yılından buyana deniz ulaşımının iddialı bir markası haline geldik. İstanbul rotasına Büyükçekmece’yi de ekledik “dedi. Başkan Altepe de ,” BUDO’nun İstanbul hattında çalışan beş ayrı gemisi ile artık deniz ulaşımında söz sahibiyiz ve Halkımızı saatler süren trafik çilesinden kurtardık. Bu hattın açılmasında büyük emekleri olan Büyükçekmece Belediye Başkanı Sn. Dr.Hasan Akgün’e teşekkür ediyorum” dedi. Başkan Hasan Akgün de daha bitmedi bundan sonra halkımıza Arabalı Feribotu da getireceğiz dedi.Hatta 31 Mart seçiminden önce tekrar verdiği sözü hatırlatarak müjdesini verdiğine hepimiz şahidiz.”

Vatandaşlardan gelen en büyük tepkinin ; AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Sn. Mevlüt Uysal bey’ e olduğunu ifade eden Emanet;  “Bizler Büyükçekmece Halkı olarak  en güzel hizmetleri  alacağımız günü sabırsızlıkla bekliyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.