banner460
banner128

Büyükçekmece Belediyesi’nden seramik kursu!

Onlarca alanda ücretsiz hizmet veren Büyükçekmece Belediyesi Halk Akademisi bu kez seramik eğitimi almak isteyen vatandaşlar için kurs açtı.

Her hafta Cuma günü saat 10.00 ile 15.00 saatleri arasında Celaliye Halk Akademisi’nde uzman eğitmenler öncülüğünde seramik dersi alan kursiyerler sanat alanında kendilerini geliştiriyor.

“Büyükçekmece kültür ve sanat şehridir”

Sanata ve sanatçıya verdiği değerle bilinen Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “Büyükçekmece tam anlamıyla kültür ve sanat şehridir. Binlerce vatandaşımız kültür ve sanat etkinliklerimize katılım sağlıyor. Seramik sanatını öğrenmek isteyenler veya kendilerini bu alanda geliştirmek isteyen herkesi seramik kurslarımıza davet ediyoruz. Halk Akademisi kurslarımız özellikle ev hanımlarımız için faydalı oluyor” dedi.

Seramik kurslarına katılmak ve detaylı bilgi almak isteyenler 0530 280 86 23 numaralı telefonu arayabilir.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.