banner460
banner128

Büyükçekmece Belediyesi’nden öğrencilere geri dönüşüm eğitimi

Büyükçekmece Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ilçede eğitim gören 294 öğrenciye daha geri dönüşüm eğitimi verdi.

Büyükçekmece Belediyesi ve Arel Üniversitesi Sağlık Bilimleri Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Bölümü işbirliğiyle verilen eğitimde geri dönüşüm ve sıfır artık konuları işlendi.

Çocuklara küçük yaşlardan itibaren geri dönüşüm alışkanlığını kazandıran belediye ekipleri ve Arel Üniversitesi öğrencileri ilçedeki okulları ziyaret ederek çalışmalara devam edecek.

“Ailelere büyük rol düşüyor”

Çevre dostu Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, geri dönüşüm konularının çocuklara uygulamalı olarak anlatılmasının büyük faydası olduğunu belirterek, “Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekiplerimiz ilçede eğitim veren tüm okulları ziyaret ediyor. Çocuklara uygulamalı olarak geri dönüşüm ve sıfır konularını anlatıyorlar. Bu kez Arel Üniversitesi öğrencileri de bizimle çalıştı. Öğrencilerimize teşekkür ediyorum. Çevre bilincini ne kadar küçük yaşta aşılarsak o kadar iyi. Bu konuda ailelere büyük rol düşüyor” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.