banner460
banner128

Bozkurt'tan nitelikli gıda vaadi

Koronavirüs tedbirleri kapsamında 3 ay ara verilen Esenyurt Belediye Meclisi, Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt başkanlığında, tüm tedbirler alınarak toplandı. Encümen üyeleri ve komisyonların belirlendiği mecliste hayata geçirdiği organik ve sağlıklı gıda projeleriyle ilgili konuşan Başkan Bozkurt, kısa süre sonra nitelikli gıdalarının Esenyurt’ta tüketileceğini söyledi.

Esenyurt Belediyesi Temmuz ayı meclis toplantısı, pandemi süreci nedeniyle verilen 3 aylık aradan sonra, sosyal mesafeli ve tedbirli olarak Esenyurt Belediyesi Meclis salonunda yapıldı. Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt başkanlığında yapılan ve sosyal medya üzerinden canlı olarak yayınlanan toplantıya, tedbirler kapsamında vatandaşlar alınmadı. Toplantıya girişte meclis üyelerinin ateş ölçümü yapılırken, maske kullanımı ve sosyal mesafeye dikkat edildi.

PANDEMİ SÜRECİNDE VATANDAŞA ÜCRETSİZ ORGANİK SÜT

Birçok konunun tartışıldığı toplantıda konuşma yapan Başkan Bozkurt, hayata geçirdiği organik ve sağlıklı gıda projesinden bahsederek, vatandaşa uygun fiyata sağlıklı gıdayı ulaştıracaklarını söyledi. Esenyurt Derman Süt projesini hayata geçirerek, pandemi sürecinde vatandaşa ücretsiz olarak organik süt dağıttıklarını belirten Başkan Bozkurt, “Çok değil iki yıl sonra Türkiye’nin en nitelikli gıdalarının tüketildiği yer Esenyurt olacak” dedi.

Encümen ve ihtisas komisyon üyelerinin belirlendiği oturum, 9 Temmuz Perşembe günü yeniden toplanmak üzere sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.