banner460
banner128

Boşandığı eşi tarafından boğularak öldürüldü

Büyükçekmece’de 52 yaşındaki Fatma İnan, boşandığı eşi tarafından evinde boğularak öldürüldü. Katil zanlısı eski eş polis tarafından olay yerinde gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre olay, Büyükçekmece Dizdariye Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, dört çocukları olan Fatma İnan (52) ile M.S. (56) çifti 2014'te boşanma kararı aldı. Ayrılan ikili bir süre sonra birlikte yaşama kararı aldı. Birlikte yaşayan ikili ve arasında sürekli tartışma yaşanıyordu. Gece 00.50'de arasında yeniden bir tartışma çıktı.

İddiaya göre Fatma İnan tartışma sırasında kocası tarafından boğularak öldürüldü. Durum polise bildirilince olay yerine ilçe ekipleri sevk edildi. M.S. gözaltına alınırken, İnan'ın cesedi Adli Tıp Kurumu Morgu'na götürüldü. Emniyete götürülen şüphelinin işlemleri sürerken, olayın kıskançlık sebebiyle yaşandığı öne sürüldü.

Milletvekili Şeker’den taziye mesajı

Öte yandan CHP Milletvekili Ali Şeker, Fatma İnan için bir taziye mesaj paylaştı.

Şekerpaylaşımında; “Albatros’u, Gezi’yi, Kazdağlarını, yaşamı, emeği, eşitliği birlikte savunduğumuz Büyükçekmeceli Arkadaşımız #Fatmaİnan yıllardır kendisine şiddet uygulayan, son 15 günde defalarca şikayetçi olduğu eski eşi tarafından katledildi.
Üzgünüz ve öfkeliyiz.”dedi.  

Fatma İnan'ın son paylaşımı

.Fatma İnan muhtemelen öldürülmeden kısa süre önce sosyal medya hesabı facebook sayfasında Mina Urgan'ın 'insan, ölümü bile göze alarak, her çeşit zorbalğıa karşı vicdanının özgürlüğünü korumak zorundadır' sözünü paylaşmış tel örgülerden geçmeye çalışan bir çocuğun fotoğrafıyla.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.