banner460
banner128

BİREYSEL HEDEFLER İHANET OLUR!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, kendi Youtube kanalında gençlerin sorularını yanıtladı. İmamoğlu "Bağımsız aday olur musunuz" sorusuna "Bireysel hedefler ihanet olur" diye karşılık verdi.

 İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, resmi Youtube kanalındaki 'Zor Sor' adlı programda gençlerden gelen sorulara yanıt verdi. İmamoğlu, Cumhurbaşkanlığı seçim sürecine ilişkin olarak "Aday gösterilmezseniz bağımsız aday olur musunuz?" sorusuna "Bireysel hedeflerin bu döneme ihanet olacağını düşünüyorum. Doğru kararın günü geldiğinde verilmesinden yanayım." diyerek cevap verdi.

Kurumsal hareket etmenin ve yaşanan sürecin hata kabul etmeyeceğini belirten İmamoğlu çok sayıda siyasi bileşenin işbirliği yaptığını belirterek bireysel ihtiras, bireysel tutum almanın bu sürece zarar vereceğini belirtti. İmamoğlu halkın ne istediğinin önemli olduğunu vurguladı.

İmamoğlu "Büyük hata yaptım dediğiniz bir olay var mı?" sorusuna ise küçük hataları olduğunu ancak çok büyük hatalar işlemediğine inandığını belirterek yanıt verdi

Anahtar Kelimeler:
Ekrem Imamoğlu
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.