banner460
banner128

Başkan Çebi Galatasaray'da

Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi, Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Burak Elmas’la birlikte Küçükçekmece Galatasaray Kürek Tesisleri’ni ziyaret etti.

Ziyarette Galatasaray Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Av. Dr. Rezan Epözdemir, Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Özgür Kalelioğlu da yer aldı. Ortak gerçekleştirilebilecek sosyal sorumluluk projeleri hakkında fikir alışverişinde bulunan Kemal Çebi ve Burak Elmas, ziyaret sonrası açıklamalarda bulundu.

Kemal Çebi: Burak Elmas’ın ziyareti bizler için çok değerli

Küçükçekmece Kürek Tesisleri’nin ilçe için önemli bir merkez olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Kemal Çebi, “Galatasaray ülkemiz açısından çok önemli bir spor kulübü kısaca çok büyük bir marka ama Küçükçekmece gölümüz de bir marka. Onun için ikisini bir araya getirdiğimiz zaman çok daha güzel şeyler olacağını biliyorum. Bu anlamda Başkanımız Burak Elmas’ın ziyareti bizim için çok değerli. Kendisine teşekkür ediyorum. Umarım bu merkezde, Galatasaray’ı, Küçükçekmecemizi ve ülkemizi başarıyla temsil eden sporcular yetiştiririz” diye konuştu.

Burak Elmas: Küçükçekmece Belediyesi ile ortak projeler geliştireceğiz

Burak Elmas ise, “Kürek, Galatasaray’ın tarihinde çok önemli bir spor dalı. Biz de bu öneme yakışır bir şekilde ilgi göstererek kürek sporunu birçok dalda hem kadın hem erkek dünya şampiyonu ve olimpiyat şampiyonu sporcular yetiştirmek adına destekliyoruz ve ilgileniyoruz. Sayın başkanımızla bugün bir araya gelmek istedik. Küçükçekmece bizim için çok önemli çünkü çok değerli bir tesisimiz var. Burada ortaklaşa bölge halkına katkı yapacak projeler geliştirmek için fikir alışverişinde bulunduk. Umuyorum ki kısa bir dönemde gerçekten burası çok hareketli Küçükçekmece halkına çok büyük bir katkı yapan, çok ilgi çeken ayrıca Türk sporuna Olimpiyat şampiyonu, dünya şampiyonu yetiştiren bir tesis olacak. Kendisine teşekkür ediyorum” dedi.

Anahtar Kelimeler:
Kemal çebi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.