banner460
banner128

"Başarısız olalım  diye  hizmeti engelliyorlar"

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt ,   ^Mecliste çoğunluğu elinde bulunduran AK Parti Meclis grubu ; yapmak istediğimiz her türlü hizmeti tarafımızı başarısız göstermek amacıyla engellemek için özel bir çaba içerisindedir. ^dedi.

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt kendine ait sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada , belediye meclisinde çoğunluğu elinde bulunduran Ak Parti Meclis Grubunun,  seçildikleri günden bu yana kendilerini başarısız göstermek için yapmak istedikleri tüm hizmetleri engellemek için özel bir gayret içinde olduğunu öne sürdü. Bozkurt’un konuyla ilgili açıklaması şöyle:

Esenyurtluların büyük desteği ile Esenyurt tarihinde alınmış en yüksek oy oranıyla, Esenyurt Belediye Başkanı seçildim. Esenyurt halkının tarafıma verdiği bu büyük desteğin nedenlerinden biri de 15 yıldır kötü yönetilen, talan edilen Esenyurtʼumuzun bu kötü ve çıkara dayalı yönetim anlayışından kurtulması ve ilçemizi şahısların çıkarları için değil, Esenyurtʼumuzun çıkarları lehine yöneteceğimize olan inancıdır.

Ak Parti grubu engelliyor

İlçemizin pek çok önemli, temel ve acil sorunu vardır. Eğitim ve okulların fiziki koşullarının yetersizliği, bu temel sorunların başında gelmektedir. Ancak belediye meclis aritmetiğinde çoğunluğu elinde bulunduran AK Parti Meclis grubu seçildiğimiz günden beri, gerek seçim vaatlerimizi gerekse halkımızın haklı ve yoğun taleplerini karşılamak için yapmak istediğimiz her türlü hizmeti, en basit norm kadro ataması dahil olmak üzere, tarafımızı başarısız göstermek amacıyla engellemek için özel bir çaba içerisindedir. 60 kişilik sınıflarda eğitim gören Esenyurtʼumuzun çocuklarının modern ve çağın gereksinimlerine uygun kütüphaneleri, laboratuvarları, spor kompleksleri olan bir lise kampüsüne ulaşması imkanı dahi AK Parti meclis grubu tarafından engellenmiştir.

AK Parti Esenyurt Belediye Meclis Grubu, seçimle Esenyurt halkından aldığı ve Esenyurt halkının lehine kullanması gereken yetki ve sorumluluklarının tam tersini yaparak, eski yönetim anlayışının uygulamalarını aynen devam ettirmektedir.

Seçildiğimiz günden beri her meclis toplantısında, Esenyurt halkının lehine olan hemen her teklife hiçbir haklı gerekçe göstermeksizin ‘Hayırʼ diyen AK Parti Esenyurt Belediye Meclis Grubu, Belediye Meclisi’nin 07.11.2019 tarihli Kasım ayı 2. oturumunda da mülkiyeti Esenyurtlulara ait olan, ancak özel bir vakfa bedelsiz olarak 25 yıllığına tahsis edilen 25 dönümlük arazinin üzerindeki Sayıştay raporuna göre de usulsüz ve kanunsuz olan tahsisinin kaldırılması teklifi, araziye Esenyurt halkının çocukları için lise kampüsü yapılacağının belirtilmesine rağmen, yapılan oylamada AK Parti Meclis Grubu’nca ‘Hayır’ oyu verilerek reddedilmiştir.

Toplumu ayrıştırma beceriksizlerin işidir

Bilinmelidir ki toplumu ayrıştırma çabaları, beceriksiz siyasetçilerin başvurduğu ilk yöntemdir. Malesef AK Parti Meclis Grubu, Esenyurt halkının çocuklarına karşı yaptığı haksızlığı çeşitli iftira, suçlama ve karalamalarla, tartışma konusunu başka alanlara çekerek örtbas etmeye çalışmaktadır. AK Parti Esenyurt İlçe Başkanlığı’nın açıklamasında gerçek dışı isnatlarla olaylar çarpıtılmış, tarafıma hakaret ve iftiralarla dolu ithamlarda bulunulmuştur. Oysaki gerçekler gün gibi ortadadır ve tüm halkımızın bilgisi dahilindedir.

Meclis toplantıları canlı yayınlanıyor

Esenyurt Belediyesi meclis toplantıları, seçildiğimiz günden beri canlı ve tüm halka açık olarak internet ortamında ve sosyal medya hesaplarından yayınlanmaktadır. Tüm halkımızın da canlı olarak izlediği üzere, belediye meclis toplantıları son derece şeffaf ve demokratik ortamda, yasaların gerektirdiği tüm koşullar sağlanarak, tüm meclis üyelerine kesintisiz ve sınırsız söz hakkı tanınarak gerçekleştirilmektedir. İlk meclis oturumundan son oturuma kadar tarafımdan hiçbir meclis üyesine hakaret, tehdit ve baskı uygulanmamıştır. Belediye Meclis Çalışma Yönetmeliği’ne göre, “Meclis toplantıları halka açıktır” ve Esenyurt halkı toplantıları izlemek için gelmişlerdir. Meclis üyelerine yapılan sözlü müdahaleler de Meclis Başkanı olmam sebebiyle tüm kayıtlarda yer aldığı şekilde engellenmiştir.

Esenyurt’un çıkarlarını savunun

Son günlerde kamuoyunun da gündemini meşgul eden bu tartışma, istenmeyen boyutlara taşınmaya çalışılmaktadır. Ne yöntem ne de üslup olarak hiç de hoş olmayan bu gidişata bir an önce son vermek gerekmektedir. Olayın temelinin, Esenyurt halkına ait olanın Esenyurt halkının hizmetine açılması olduğunu anlamakta fayda vardır. Ahlâken ve vicdanen Esenyurt halkının çıkarlarına göre hareket etmekle yükümlü olan tüm meclis üyelerini de bu minvalde düşünerek Esenyurtʼumuzun çıkarlarını parti çıkarlarının üstünde tutacakları gerçeğine davet etmek Esenyurt Belediye Başkanı olarak görevimdir.

Esenyurtʼumuzun anneleri, babaları, çocukları, gençleri, yaşlıları bilsinler ki hep birlikte barış, kardeşlik, ahlâk, hukuk ve adalet içerisinde, Umudun Şehri Esenyurtʼu yeniden inşa edeceğiz. Esenyurt halkının tarafıma verdiği bu büyük ve onurlu görevi hiçbir baskıdan yılmadan, en iyi ve en doğru şekilde yerine getireceğim.

ESENYURTʼUN DEĞERLERİ, ESENYURTLULARINDIR.

Anahtar Kelimeler:
Kemal Deniz Bozkurt
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.