banner460
banner128

Bahçeşehir'de Milli Mücadele şöleni

Atamızın İzinde Nice Nice 100 yıllara...

Bahçeşehir’deki bir çok sivil toplum kuruluşu 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını ünlü sanatçıların katılacağı bir konserle kutlayacak.

Esenkent Rıfat Ilgaz Kültür Merkezi’nde 19 Mayıs Pazar günü saat 21.00’da başlayacak ve ücretsiz olacak konsere; Rabia Tunçbilek, Soner Can Dinler, Hatice Yıldrız,. Mehmet Gümüş, Mehmet Karabudak, ve Şahin Aydın şarkı ve türküleriyle katılacak.

Bahçeşehirliler Derneği - Bahçeşehir Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği- Bahçeşehir Beşiktaşlılar Derneği- Atatürkçü Düşünce Derneği- Hakikat Cem Evi-Boğazköylüler Derneği- Rotary Bahçeşehir- Todgep- Tüketiciyi Koruma Derneği Sivil Toplum Kuruluşlarının ve Gönüllülerin katkıları ile hazırlanıp, sunulacak konserle iligili olarak BADER Başkanı Uğur Barış Karabulut tarafından yazılı bir açıklama yapıldı.  O açıklama şöyle:

Milli Mücadele şöleni..

Bu yıl 19 Mayıs’ta Atamızın Milli Mücadelemiz İçin Samsun’a çıkışının 100.yılını yaşayacağız.

1919 ve öncesinde başlayan ve 2019’da ve sonrasında hiç bitmeyen “Tam Bağımsızlık” mücadelemizi 100.yılında genç kuşaklarımıza aşılamak çok daha kıymetli.

Dün olduğu gibi bugünde tüm yurtta vatanın bölünmez bütünlüğü milli mücadele bayrağını, gelecek kuşaklara nakşedecek nice yurtseverler yarış içerisindeler.

Bizlerde BADER ve bölgemiz Sivil Toplum Kuruluşları (ÇYDD, ADD, BEŞİKTAŞLILAR DERNEĞİ, TÜKODER, TODGEP, BODER, ROTARY, TÜRKÜ DOSTLARI, BADER TSM) Üye, ve Gönüllüleri ile bu yıl ki kutlamaların, yalnızca Atanın huzuruna çelenk koymaktan ibaret olmadığını, aynı zamanda coşku ile dayanışma azmimizi arttıran bir milli mücadele şölenine dönüşmesini arzuladık.

Ülkemizi son 16 yılda “Taraf olmayan bertaraf olur” söylemine sahip bir partili Cumhurbaşkanı yönetmektedir; Cevabımız, evet bizler bir tarafız “ Adaletten, Halkın Ortak Değerlerinden ve Mustafa Kemal Atatürk’ün Rehberliğinden” !

Bu ruha inanan yol arkadaşlarımızla;

Gelin Hep beraber olalım...

19 Mayıs Pazar Günü Saat: 21:00-24:00 Esenkent Rıfat Ilgaz Anfi Tiyatro Sahnesinde Türk Sanat, Halk Müziği ve Pop Müziği Sanatçılarının gönüllü olarak katılım sağlayacağı “Milli Mücadelemizin 100.Yılı Konserini” birlikte kutlayalım.

Açık hava sahnesinin kiralanmasından, ses-ışığına, orkestrasına, dev bayraklarla sahne düzenlenmesinden, tanıtımına tüm organizasyon bölgemiz STK’larının ve biz gönüllülerin katkıları ile sağlanacaktır.

Anlamlı olanda aslında buradaki dayanışma ruhundaki nüanstır.

“19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımız Kutlu Olsun”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.