banner460
banner128

Ayhan Otlatıcı hayatını kaybetti

Önceki dönem CHP Silivri Belediye Başkan Yardımcısı Ayhan Otlatıcı hayatını kaybetti.

Uzun süredir kanser tedavisi gören Otlatıcı'nın acı haberini, Silivri Belediye Meclis Üyesi Doruk Bulut sosyal medya hesabından duyurdu.

 Otlatıcı kimdir?

Ayhan Otlatıcı, 1967 yılında Çatalca’nın Kaleiçi Mahallesi’nde dünyaya geldi.

Çocukluk ve gençlik yılları Çatalca’da geçen Otlatıcı, Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları’nda çeşitli aktif görevlerde bulundu. Üniversite eğitimini Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi’nde tamamladıktan sonra, askerlik görevini Erzincan da kısa dönem olarak yaptı.

Kamu görevine 1993 yılında İstanbul Valiliği İl Özel İdaresi’nde başladıktan sonra Mahalli İdareler’de ön inceleme, araştırma ve soruşturma konularında kontrolörlük görevi yaptı. Daha sonra  İstanbul Valiliği Mahalli İdareler Müdürlüğü görevine atandı.
Otlacıtı buradaki hizmetlerinin ardından 2006-2009 yılları arasında Bakırköy Belediyesi’nde Başkan Yardımcılığı görevinde bulundu. 2009 yılından sonra 2019 yılına kadar Silivri Belediyesi Başkan Yardımcılığı görevini sürdürdü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.