banner460
banner128

Ayfer Çapan son yolculuğuna uğurlandı

Esenyurt Kurucu Belediye Başkanı Dr. Gürbüz Çapan’ın  dün hayatını kaybeden eşi Ayfer Çapan’ın cenazesi bugün düzenlenen törenden sonra Esenyurt’ta defnedildi.

Merhum Ayfer Çapan için bugün Esenyurt Yenikent Mahallesi Muhammediye Camii’nde öğle namazımını müeakiben cenaze merasimi düzenlendi. Burada kılınan cenaze namazından sonra Ayfer Çapan’ın cenazesi Örnek Mahallesi’nde Çapan Ailesi Kabrirtanlığını’na defnedildi.

Düzenlenen cenaze töreninde Dr. Gürbüz Çapan ve Çapan ailesi bireyleri taziyeleri kabul etti.  Törene;  CHP İstanbul İl Başkanı Dr.Canan Kaftancıoğlu, CHP Milletvekilleri; Zeynel Emre, Segin Tanrukulu,  Turan Aydoğan, Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmut Murat Çalık, Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi, CHP eski Milletvekili Genel Saymanı Yüksel Çengel,   CHP eski İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat, CHP eski Milletvekili ve DİSK eski Genel Başkanı Süleyman Çelebi, CHP Eski Milletvekilleri; Prof.Dr. Esfender Korkmaz, Mehmet Sevigen,  Barış Yarkadaş, Eren Erdem’in de aralarında bulunduğu çok sayıda siyasetçi, işadamı, STK yöneticisi ve kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı.

Anahtar Kelimeler:
Gurbuz çapançetin çapan
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.