banner460
banner128

Avcılar Tahtakale’nin imar planları onaylandı

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Avcılar’ın Tahtakale Mahallesi’nin İmar planı sorununu çözüme kavuşturduklarını açıkladı.

Bakan Kurum Twitter hesabından yaptığı paylaşımda; "İstanbul Avcılar  ilçemizin Tahtakale Mahallesi’nde yaşayan hemşehrilemize  söz veridğimiz üzere mahallemizin imar planlarını onaylarak vatandaşlarımızın devam eden imar sorununu çözüme kavuşturduk. Hemşehrilerimize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

CHP’li Nas gündeme getirmişti

Avcılar CHP İlçe Başkanı Erdal Nas, geçtiğimiz gün ilçe merkezinde düzenlediği basın toplantısında Tahtakale Mahallesinin imar sorunu gündeme getirerek, ‘Çevre ve Şehircilik Bakanlığı burada imar planını uhdesine almış. Yıllardır çıkmıyor. Toki bu mahalleye çökmüş. Ya planı çıkarsınlar. Ya da bıraksınlar İBB Plan yapsın.” Demişti.  Nas'ın açıklaması gazetemiz internet sitesinde " TOKİ Tahtakaleye'ye çöktü. Bir Mahalle yıllardır plan bekliyor"  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.