banner460
banner128

Arguvan Vakfı’nda Nöbeti Karaçam aldı

Arguvan ve Köyleri Eğitim Kültür Vakfı Başkanlığına Ali Haydar Karaçam seçildi.  İstanbul Merkezli olarak faaliyet gösteren Malatya’nın Arguvan ve Köyleri’ni aynı çatı altında buluşturan Arguvan ve Köyleri Eğitim Vakfı’nın 16. Genel Kurulu yapıldı.  Genel kurulda Ali Haydar Karaçam  Vakfın yeni başkanı olarak seçildi.

Başkan Kızıldaş'tan kutlama

Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş, Ali Haydar Karaçam ve yeni yönetim kuruluna başarılar dileyen bir mesaj paylaştı. Kızıldaş’ın mesajı şöyle:

“Kurucular Kurulunda yer aldığım ve önceki dönemlerde Başkanlığını yaptığım Arguvan Vakfı'nın (Arguvan ve Köyleri Eğitim Kültür Vakfı) gerçekleşen 16. Genel Kurulunda Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Ali Haydar Karaçam ve Yönetim Kurulunu tebrik ediyorum. Ali Haydar Karaçam başkanlığında oluşan genç ve donanımlı bir yönetime çalışmalarında başarılar diliyorum. Önceki dönem Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Aydın ve yönetim kuruluna emek ve hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum.”

Ali Haydar Karaçam kimdir

1966 Malatya’da doğdu. 1988 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi Makina Mühendisliği Bölümü’nden mezun oldu. 2001-2002 yılları arasında Lasalle University / University of Maine / Private Marmara Contemporary Sciences Foundation Educational Institutions kurumlarının düzenlediği Pre-MBA programını tamamladı.  Karaçam, Makina Mühendisleri Odası  tarafından yayınlanan Hidrolik ve Pnömatik kitapları Yazım Komisyonu Üyeliği, Hidrolik-Pnömatik (HPKON) 7 ve 8. Kongreleri’nin Yürütme Kurulu Üyeliği, 29. Dönem Ümraniye İlçe Temsilciliği Yürütme Kurulu Üyeliği, 30. Dönem İlçe Temsilciliği Yürütme Kurulu Başkanlığı, 45 ve 46. Dönem Oda Onur Kurulu Üyeliği, 33. Dönem Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği görevlerinde bulundu. 25 yıldır sivil toplum örgütlerinde gönüllü görev yapmakta ve Hidrolik pnömatik sektöründe çalışmaktadır. Evli ve iki çocuk babasıdır.

Anahtar Kelimeler:
Ali Haydar Karaçam
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.