banner460
banner128

Argunşah mazlumların yanında olacak

Kartal’da İlçe Başkanlığına seçilen Efendi Argunşah düzenlenen birtörenle başkanlık görevini Muaammer Çelebi’den devraldı.  Argunşah, “Kartal’ın her sokağında, caddesinde, mahallesinde emekten yana bir çınar yükseltecek, nerde bir mazlum varsa yanında olacağız.” Dedi.

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in de katıldığı törenle görevi devralan Argunşah,  göreve başlaması nedeniyle bir açıklama yaptı. Argunşah’ın “Muzlumlar, yoksullar, yoksunluklar, yolsuzlar, emek, mazlum’ içerikli konuşması şöyle.. “Pazar günü gerçekleşen demokrasi şölenimiz sonunda iktidara giden yolu 2 sene birlikte yürüyeceğiz.

Kongre günü bizlere güvenen ve bu onurlu görevi yerine getirmemize olanak tanıyan delegelerimize bir kez daha teşekkür ederim.

Bugüne kadar partimizi Kartal’da en güzel şekilde temsil eden, gerçekleşen tüm seçimlerden başarı ile çıkan sayın Muammer Çelebi başkanımıza ve yönetim kuruluna partililerimiz adına şükranlarımı sunarım.

Şimdi görev bizde.

Söz veriyoruz,

Ülkemizin, kentimizin ve ilçemizin değerlerini sonuna kadar koruyacağız.

İnsana, aileye, kadına, gence, çocuğa, engelliye, manevi değerlere, milli değerlere, çevreye ve tüm canlılara sahip çıkacağız.

Ötekisiz, benlikten uzak, emek ve mücadeleye dayalı bir anlayış sergileyeceğiz.

Kartal’ın her sokağında, caddesinde, mahallesinde emekten yana bir çınar yükseltecek, nerde bir mazlum varsa yanında olacağız.

Yoksulluk, yoksunluk ve yolsuzluk kıskacındaki ülkemizi aydınlık yarınlara birlikte çıkaracağız.

Ayrışmayacağız, birleşeceğiz.

Biliyoruz ki,

Bugün insanlarımız geleceğe başı dik, alnı açık bakıyorsa bunun sebebi içindeki umuttur.

Bunun sebebi CHP’nin ahlaklı, onurlu, vatanına ve milletine bağlı kadrolarıdır.

Sözümüz söz,

Bir çift mavi gözün ışığında yürüyeceğiz aydınlık yarınlara

Haydi Kartal,

Yolumuz iktidar yolu”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.