banner460
banner128

Akpolat Danışmanlığa Tuganer  Şenel'i atadı

Beşiktaş Belediye Başkanlığı Basın Danışmanlığı görevine Canan Tuganer Şenel atandı.  31 Mart Yerel Seçimlerinde  Beşiktaş Belediye Başkanlığı görevine seçilen Rıza Akpolat kadrosunu oluşturuyor. Akpolat,  Basın Danışmanlığı görevine sektörde daha önce farklı kurumlarda görev yapmış olan  Canan Tuganer Şenel’i atadı.

Şenel , yeni görevine başlaması vesilesiyle bugün Etiler Sanatçılar Parkı’nda basın mensuplarıyla bir araya geldi.  Şenel basının içinden gelen biri olarak basın mensuplarının kurumlardan haber ve bilgi edinme konusunda taleplerini yakından bilen biri olduğunu,  danışmanlık görevinde ise yeni olduğunu belirterek, karşılıklı anlayış ve yardımlaşma ile başarılı çalışmalara imza atmak arzusunda olduğunu söyledi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.