banner460
banner128

AKP’liler Kaftancıoğlu’na desteği sindiremedi

Avcılar Belediye Meclisi’nde CHP’liler ve İYİ Partili Meclis Üyesi CHP İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’na destek açıklaması yaptı. AK Partili Meclis Üyeleri bunun üzerine meclisi terk etti.

Avcılar Belediye Meclisi Mayıs ayı toplantısında İYİ Partili Meclis Üyesi Sinan Gümüş, Kaftancıoğlu’na cezayı kınadı.  Daha sonra CHP’li Meclis Üyesi Murat Tercan’da benzeri yönde bir açıklama yaparak, Kaftancıoğlu’na verilen cezaya tepki gösterdi. CHP’li Meclis Üyeleri daha sonra  Canan Kaftancıoğlu’na destek mahiyetindeki, “ Canan; yüreklidir, cesurdur, bizimdir. Kemal Kılıçdaroğlu. Asla yalnız yüremeyeceksin’ yazılı  dövizleri kaldırdılar. Bunun üzerine Ak Partili Belediye Meclis üyeleri salonu terk etti. CHP'liler ayrıca meclis grup odasında da benzer tepkiyi gösterdiler. Toplantıya CHP İlçe Başkanı Erdal Nas ta katıldı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.