banner460
banner128

Akgün'den 24 mahallede bayramlaşma

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün,  her bayramda olduğu gibi bu Ramazan Bayramı´nda da ilçenin 24 mahallesini gezerek, Büyükçekmece Ailesi ile bayramlaştı.
Büyükçekmece´nin mahallelerini sokak sokak gezen Başkan Akgün, vatandaşlarla tek tek bayramlaşırken, sık sık sevgi gösterileriyle de karşılandı.
 

“Birlik, beraberlik ve dayanışmanın pekiştirilmesi gerekir”

Her yıl bayram süresince Büyükçekmece halkıyla bayramlaşan Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün bu Ramazan Bayramı’nda da CHP Büyükçekmece İlçe Başkanı H. Remzi Gökbulak, belediye meclis üyeleri ve başkan yardımcıları ile birlikte mahalleleri gezdi. Akgün ve berberindekiler hem ilçe halkıyla bayramlaştı hem de çocukları sevindirdi. Türkiye’nin ekonomik anlamda sıkıntılı bir süreçten geçtiğini ve bu süreci aşmak için birlik, beraberlik ve dayanışmanın pekiştirilmesi gerektiğine vurgu yapan Başkan Akgün, özellik bayramların bu anlamda çok daha büyük önem taşıdığını belirtti.
 

Çocuklara bayram hediyesi

Gittiği mahallelerde esnafı da ziyaret eden Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, bayramlaşma sırasında vatandaşların sorun ve taleplerini de dinleyerek, gereğinin yapılması konusunda teknik ekiplerine talimat verdi. Gittikleri her mahallede vatandaşlara çeşitli ikramlarda da bulunan Başkan Akgün ve belediye meclis üyelerine gösterilen ilgi de büyük oldu. Başkan Akgün, elini öpen ve bayramını kutlayan çocuklara da bayram harçlığı, çikolata ve oyuncak verdi.

Anahtar Kelimeler:
Dr.hasanakgün
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.