banner460
banner128

AK Partili Güler'den İmamoğlu'na yanıt

Ak Parti İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyesi Filiz Baş Güler; İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Seymen'de genel iktidara yönelik eleştirilerine yanıt verdi. 

Güler, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun, Seymen ziyaretinde karşılaştığı okul talebini Hükümete yönlendirmesi ve “Yapmıyorlarsa onları seneye gönderip biz yapacağız” şeklindeki yanıtını 'İBB Başkanı acziyetini ortaya koymuş' şeklinde yorumladı. 

Güler'in İBB Başkanı İmamoğlu'na yanıtı şöyle:

 “Silivri ilçesi Seymen Mahallemizde İBB Başkanının "Okul bizim işimiz değil Milli Eğitime söyleyin o'nlar yapmazsa seneye onları göndereceğiz biz yaparız" şeklindeki açıklaması acziyetini ortaya koymuştur. AK Parti Hükümeti ve İBB yönetimimin Silivri'ye yaptığı okulların birkaçı

* 48 Derslikli Silivri Ortaokulu

* 24 Derslikli Kız İmam Hatip Lisesi

* 16 Derslikli Oğuz Aral İlkokul/Ortaokulu

* 8 Derslikli Çeltik İlkokulu

* 16 Derslikli Ortaköy İlkokulu

* 22 Derslik Emre Sarıtaş İmam Hatip Lisesi

* 22 Derslikli Necip Sarıbekir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Ek binası

İBB AK Parti döneminde yapılan Ertuğrul Gazi, Abdulezel Paşa, Oğuz Aral… Bunlar yapılan okulların sadece bir kaçı... Okullarımıza İBB AK Parti yönetiminde yapılan Spor Salonlarını saymıyorum bile...

Seçim öncesi 5 kreş sözü verip, 3 yılda 2 kreş yapanlar konuşmasınlar, ayıptır!

KİPTAŞ 4.Etap CHP'li İBB yönetiminde projesiyle birlikte yaptıkları bölüm. Fakat nedense ne okul var ne de okul yeri. KİPTAŞ 4'te oturan öğrencileri KİPAŞ 3'e yönlendiriyorlar.

Show yapmak sizin işiniz fakat show'un da bir getirisi olur. Boş laf, boş iş... Hayallerle yaşamaya devam edin... Hizmet yapmaya niyeti olmayan topu taca atar ve ütopik hayallere kapılır. Gerçi söz verdiği kreşleri bile bitiremeyen bir idareden halk için hizmet beklemek de ütopik olur! Milletimizin iradesi başımızın tacıdır. Biz hizmet yapmaya devam edeceğiz! Durmak yok, hizmete devam!”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.