banner460
banner128

AK Parti Silivri’de Bozoğlu ile devam

AK Parti Silivri İlçe 7. Olağan Kongresi yapıldı. Kongreye tek aday olarak giren mevcut başkan Mutlu Bozoğlu yeniden başkan seçildi.

Kongreye; Ak Parti  İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak, Milletvekilleri; Tülay Kaynarca, Hasan Turan, Ahmet Hamdi Çamlı, Emine Sare Aydın Yılmaz, Abdullah Güler, Nevzat Şatıroğlu, Şamil Ayrım ve Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz ve partililer katıldı.

Yeniden Başkanlığına seçilen Mutlu Bozoğlu yaptığı teşekkür konuşmasında, “Kıymetli Dostlarım,Bugün gerçekleştirdiğimiz AK Parti Silivri İlçe Teşkilatımızın 7. Olağan Kongresi neticesinde 3 yıla yakın süredir sürdürdüğümüz İlçe Başkanlığı görevine kongremize katılan kıymetli delegelerimizin oyları ile yeniden seçilmenin heyecanını yaşamaktayım.

Öncelikle bu ulvi göreve şahsımı tekrar layık gören kıymetli siyasi büyüklerimize teşekkür ediyorum. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Büyük ve Güçlü Türkiye’ hedefine giden ‘Kutlu Davası’ yolunda göreve geldiğimiz 2018 yılından bu yana bizlerle birlikte inandığı yolda yürüyen birlikte çalıştığımız tüm dava arkadaşlarıma değerli emek ve gayretleri için şükranlarımı sunuyor; yeni dönemde aramıza katılan arkadaşlarımız için de görevlerinin hayırlı olmasını temenni ediyor, başarılar diliyorum.

Bu vesile ile Ak Parti Silivri İlçe Başkanlığımızın 7. Olağan Kongresine katılımlarıyla bizleri onurlandıran Ak Parti İstanbul İl Başkanımız Bayram Şenocak, Milletvekilimiz Hasan Turan, Ahmet Hamdi Çamlı, Emine Sare Aydın Yılmaz, Abdullah Güler, Nevzat Şatıroğlu, Şamil Ayrım ve Tülay Kaynarca'ya, Belediye Başkanımız Volkan Yılmaz’a, kongremize çelenk, çiçek, telgraf, telefon ve mesajları ile güzel dileklerini ileten tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyor; Covid-19 salgını sebebiyle Genel Merkezimizin kararı neticesinde kongremize davet edemediğimiz kıymetli protokol üyelerimize, STK temsilcilerimize ve Silivrili hemşehrilerimize anlayışları için şükranlarımı sunuyorum. Allah’a emanet olun.” Dedi.

Milletvekili Tülay Kaynarca ise kongre ile ilgili yaptığı değerlendirmede, "Üyeliğimin olduğu, 3 dönem ilçe başkanlığı yaptığım Silivri ilçe teşkilatımızda ‘doğal delege’ olarak oyumu kullanıp, kıymetli kardeşlerimle birlikte teşkilat görevimizi de yerine getirmiş olduk.
Mutlu Bozoğlu Başkanlığında yeni İlçe Yönetim Kurulu Üyelerimizi kutluyor, başarılar diliyorum.
Görevi devreden kardeşlerimize de bugüne kadar davamıza sundukları katkılar için teşekkür ediyorum.
Kuruluşundan bugüne kadar teşkilatımızın her kademisinde emek veren ve her daim bu kutlu davaya dualarını esirgemeyen, partimizin tüm isimsiz kahramanlarına da bu vesileyle şükranlarımı arz ediyorum.
Kökü mazide olan, atiye uzanan bir büyük davanın mensupları olarak, daha güçlü Türkiye için yolumuz açık olsun..."dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.