banner460
banner128

5 dönümlük alana Pavlonya ağaçları dikildi

Büyükçekmece Belediyesi ve İstanbul Rotary Kulübü işbirliğiyle Rotary Büyükçekmece 65. Yıl Ormanı’na pavlonya ağaçları dikildi.

Büyükçekmece 19 Mayıs Mahallesinde 5 dönümlük alanda oluşturulacak Kadın ve Tarım Eğitim Merkezi projesi kapsamında İstanbul Rotary Büyükçekmece 65. Yıl Ormanı’nda 5 dönümlük alana dikilen pavlonya ağaçları toprakla buluştu.

İlçede yeşil alanların çoğalması hedefleniyor

Büyükçekmece’de yeşil alanların daha da çoğaltılması hedeflenen Kadın ve Tarım Eğitim Merkezi projesi kapsamında düzenlenen etkinliğe Büyükçekmece Belediye Meclis üyeleri Hakan Çebi ve Gülderen Başkan, Büyükçekmece Belediye Başkan yardımcıları Dr. Rıza Evren Kılcı ve Muzaffer Cive, Belediye Başkan Danışmanı Reşit Oral, İstanbul Rotary Kulüp Başkanı Aydın Harezi, Galatasaray Rotary Kulüp Başkanı Dilek Can, Rotary Tarım Üyesi Nail Yıldız’ın yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.