banner460
banner128

4.8 ile sallandık

İstanbul'da büyüklüğü 4.8 olan bir deprem meydana geldi. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu herhangi bir olumsuzluk yaşanmadığını açıkladı.

İstanbul'da hissedilen bir deprem meydana geldi. Deprem 16:38 sıralarında gerçekleşti ve yaklaşık 20 saniye sürdü. Depremin Silivri açıklarında gerçekleştiği öğrenildi.

İlk belirlemelere göre depremin büyüklüğünün 4.7 olduğu açıklandı. Daha sonra yapılan ikinci açıklamada ise büyüklük 4.8 olarak güncellendi. Depremin, 16.1 kilometre derinliğinde meydana geldiğini açıkladı.

Val Yerlikaya’dan açıklama -

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya depremle ilgili yaptığı açıklamada "Marmara Denizinde başta istanbul olmak üzere çevre illerde hissedilen Kandilli Rasathanesi verilerine göre 4.7 büyüklüğünde bir deprem meydana gelmiştir. Bilgi vermeye devam edeceğim" dedi.

İmamoğlu: "Ekiplerimiz görev başında"

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ekrem İmamoğlu da Twitter hesabından yaptığı açıklamada "Marmara Denizi Silivri Açıklarında 16 km derinlikte, 4.8 büyüklüğünde meydana gelen deprem sonrası AKOM koordinasyonunda tüm ekiplerimiz görev başında, şu ana kadar ekiplerimize iletilen olumsuz bir durum söz konusu değil. İstanbul’umuza geçmiş olsun" ifadelerini kullandı. İmamoğlu AKOM’a geçerek süreci izleyip yönetmeye başladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.