banner460
banner128

41 ilden şehit toprağı getirdiler

Avcılar Belediye Başkanı Av. Turan Hançerli, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü vesilesiyle Muharip Gaziler Derneği Avcılar Temsilciliği üyelerini makamında ağırladı.

Derneğin Avcılar temsilciğinin başkanlığını yürüten Nurettin Ağaoğlu, Hançerli’ye 45 ilden topladıkları şehit toprağını takdim etti.

Avcılar Belediye Başkanı Av. Turan Hançerli, sabah saatlerinde Avcılar Hükümet Konağı bahçesinde düzenlenen 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma törenine birlikte katıldığı gazileri makamında ağırladı.

 Muharip Gaziler Derneği Avcılar Temsilciliği üyeleri “Şehitlerimize Gidiyoruz” projesi kapsamında il il dolaşarak topladıkları şehit toprağını Başkan Hançerli’ye takdim etti.

Hançerli, Kıbrıs Harbinde kahramanlık örneği gösteren gazileri belediyede ağırlamaktan dolayı memnuniyet duyduğunu dile getirdi. Gazilerle bir süre sohbet eden Hançerli, kendisine takdim edilen şehit toprağını kabul ederken şunları söyledi: “Bizim için çok kıymetli çok kutsal bir armağan. Bu toprağa gözümüz gibi bakacağız. Şehit ve gazilerimizin emeğiyle, mücadelesiyle, kanlarıyla bu topraklarda nefes alma, yaşama hakkı bulduğumuzu unutmayacağız. Sizin nezdinizde bir kez daha burada tekrarlamış olalım; İlelebet Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti’nin yaşaması için mücadele edeceğiz.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.