banner460
banner128

Dört tane kağıt alıyoruz..                                                                                                                                                                                                                                            

Muhtarlık seçimi, ilçe belediye başkanlığı seçimi, ilçe belediye meclis üyeliği seçimi ve İBB Başkanlığı seçimi..                                     

  Milyonlarca insan oy kullanıyoruz. On milyon dolayında. İlk üçünde hata yapmıyoruz.  Muhtarlık seçiminde hata yapmıyoruz.  İlçe Belediye Başkanlığı seçiminde hata yapmıyoruz. İlçe Belediye Meclisi seçiminde hata yapmıyoruz.  Ama iş  İBB seçimine gelince;  yolsuzluk yapıyoruz, hatalı oy kullanıyoruz. Yani bir şeyler oluyor işte.  Şimdi siz buna inanıyor musunuz.?    Günlerce sayım üstüne sayım  talepleri ile sonucun değişmesini umanlar, şimdi YSK’ya yaptıkları başvurularla  seçimin iptalini bekliyorlar.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                YSK ise bir karar vermedi henüz. Taksit taksit , ara kararlarla bir sonuca ulaşmaya çalışıyor.

İBB seçimi yenilenebilir mi?

Bu kadar ekonomik sıkıntı içinde böyle bir şey olur mu? diye sorarsanız, benim aklım olmaz der. 

 Benim aklım olmaz der de; son dönemde benim aklımın olmaz dediği o kadar şey oluyor ki,  bu bağlamda  ibb seçimi yenilenir mi yenilenebilir.   Eğer yenilenir ise sadece ibb olmaz. İlçeler dahil hepsi yenilenir diye düşünüyorum.                                 

....................

Çok ilginç bir  yorumu sizlerle paylaşmak istiyorum.

Tarih 30.07 2008

AK Parti’nin Anayasa Mahkemesi’nde açılan kapatma davasında karar açıklanıyor.

AK Parti’nin kapatılması altıya karşı beş oyla red ediliyor.

Mahkeme Başkanı Haşim Kılıç yapılan oylamada 6 üyenin AK Parti'nin kapatılması yönünde oy kullandığını, 4 üyenin ise AK Parti'nin laikliğin karşıtı eylemlerin odağı olduğunu ancak çok tehlikeli boyutta olmadığını belirttiğini, 1 üyenin ise davanın reddi yönünde ok kullandığını açıklıylor.  Red oyunu veren o tek kişi ise Haşim Kılıç.

Aynı Haşim Kılıç bugün  “ Ne yazık ki önce ‘ahlak ve maneivyat’ diye iktidara gelen bu arkadaşlarımız, ne pozitif  hukuk kuralları bıraktılar ne de ahlak bıraktılar.”  diyor.

Nereden nereye?

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.