banner460
banner128

 İstanbul Büyükşehir Belediyesi seçimlerini çeşitli manüplasyon ve bahanelerle iptal ettirip tekrar ettiren mevcut iktidar ‘Bu CHP’ye Osmanlı tokadı vurmalısınız’ şeklinde sloganlar ve söylemlerde bulunuyordu.Takdiri ilahiye bakın ki en büyük Osmanlı tokatını kendileri yedi.Üstelik de sekiz yüzbin küsür oy farkıyla canları yanarak yediler.

Osmanlı tokatına rağmen ders almamış olmalılar ki  İmamoğlu’na; makamını ve çalışmalarını kendisine zindan etmeye çalışarak adeta blokaj oluyorlar. İktidar İmamoğlu’nun yolunu her şekilde tıkamak istiyorlar.Oysa gönüllere beyinlere vicdanlara asla hükmedilemez bu gerçeği ya bilmiyorlar yahut bilmezden geliyorlar.Ona yaptıkları haksızlık kendisini yıldırmadığı gibi aksine tetikleme yaparak daha da aktif hale gelmesinde katalizör rol almış oluyorlar.

Bu tutarsız davranışları zaman diliminde Sn.İmamoğlu’nu Cumhurbaşkanlığına mı hazırlar bilinmez?  İmamoğlu gücünü kendisine oy veren milli iradeden alıyor. Seçtiğiniz başkan şimdiye değin ne  Yaptı? Hangi  Projesinde başarılı oldu , olabildi diye algı oluşturacaklarıdır.Bu 5.8 İstabul depremindeki protokol ve davetiye muamması tezi mi teyit etmiş olmuyor mu ? Yenilen pehlivan güreşe doymazmış diye eski bir atasözümüz var.İcraatları ve engelleri bana bu sözü hatırlattı.Açıkçası toplumda büyük ivme kazanan İmamoğlunun başarısız olabilmesi için ellerinden gelen her hileye baş vuruyorlar.Ancak kendilerine çok pahalı döneceklerini de bildikleri halde bunu bile bile zaman kazanmaya çalışıyorlar.Günü kurtarmanın peşindedirler.Ancak İmamoğlu yanlız değil halk tarafından fazlasıyla saygı duyuluyor.Seviliyor yüksek ve gittikçe de yükselen ivme kazanıyor.

Bizzat tv.kanallarında onbinlerce deprem toplama merkezimiz var diyen Akp Genel başkanı Sn.Erdoğan’ın aksine binlerce olmadığını açıklayan ve aksine gittikçe eksilen miktarda olduğunu belgeleyip ispatlayan İmamoğlu’ndan fazlasıyla rahatsız oldukları apaçık ortada.Gereğinde gerçek dışı beyanlar veren ve milli iradeyi yanıltmaya,uyutmaya yönelik açıklamaları yazıktır ki havada , askıda kalıyor.İmamoğlu’nun işi çok zor.Cumhurbaşkanı yeminiyle göreve başlayan Sn.Cumhurbaşkanı Erdoğan neden İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Sn.İmamoğlu’na yardımcı olabilecekken olmaması ve onunla sevdalı olduğu İstanbul için işbirliği yapmaması fazlasıyla manidardır? Anlaşılır gibi değil.Geçi bir ara İstanbula biz de ihanet ettik Allah bizi af etsin demeci unutulmadı ve unutulacak gibi de değil.Bir zamanlar İstanbul için şiirler okuyan Sn.Erdoğan şimdi İstanbul için neler düşünüp olası büyük bir deprem için Hangi önlemler aldıklarını veya almak istediklerini açıklaması gerekmez mi ? Bilimsel önlemler neden alınmıyor anlaşılır gibi değil.

Rahat bıraksınlar da İmamoğlu görevini yapsın seçim meydanlarında vaad ettiklerini yerine getirsin.Şehire yapması gerekenleri yapsın.Kendisine yardımcı olunmuyorsa hiç olmazsa engel de olmasınlar.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.