banner460
banner128

Partilerini kurarken,  adaletten-kalkınmadan söz eden,  bunu ak kelimesi ile de özetleyerek cazibe merkezi oldular. Gelinen noktada ise sürekli masal anlatmak durumunda kalmaya başladılar.

Damat bey demeç verirken  “Burası çok önemli ‘’ deyip hiç te önemli olmayan konuyla aslı astarı olmayan adeta kendisiyle ve anlattıklarıyla çelişen söylemlerde bulunuyor.Kendisini ve demeçlerini yakın takibe alarak adeta odaklanarak dinliyorum not alıyorum.Yazık ki hiç bir dediği doğru çıkmadı gerçekleşmedi özellikle de ekonomi ve enflansyon konusunda…Kalkınma hamlelerinden çeşitli paketlerden söz ediyor hiç bir sözü mantıklı gelmiyor.Özellikle de ekonomistler çıldırıyor olmalılar.

Ak Parti Genel Başkanı Sayın Erdoğan şu sıralar parti kuracağı söylenen ve AKP’den ayrılan Ali babacan ile diğer küskünler hakkında “ümmeti bölüyorsunuz” sitemiyle caydırmaya çalışmış güya.Dünya da onlarca müslüman ülke var.Tüm müslümanlara ümmet denir.Oysa konu kendi ülkemizse ümmet demeyip inançlıları yahut dindarları demesi gerekiyordu.Ama muhterem kendini halife olarak görüyorsa yanılan benim.O zaman ümmet deme hakkına sahiptir ama bu arada akla şu geliyor.Kendilerini halife sanıyorlar ise ne zaman halife oldular ?

Bu masalları uzun yıllardır dinliyoruz. Seçmenin verdiği mesajı anlamıyorlar anlamak istemiyorlar.Ekonomide herhangi bir reform ile acil önlemler aldıkları yok.Herhangi bir erken seçime de yaklaşmıyorlar.Adından bile söz ettikleri yok.Oysa içinde bulunduğumuz derin kriz ülkeyi fazlasıyla negatif etkiliyor aldırdıkları yok.  Hep masal  dinliyoruz dinledikçe de sinir kat sayımız fırlıyor.

Kendi içlerinde de huzursuz oldukları çok aşikar.Zamanla göreceğiz.Bu gerçeği ve neden zaman kaybına uğrattılar ülkeyi diye yakınacağız.

MHP’ye gelince AKP den de fazla Akp’li olmuşlar mevcut iktidarı savundukça savunuyorlar.Ancak kendileri bile inanmıyor olup bitenlere.

Haziran enflansyonuyla da oynayarak şapkadan tavşan çıkardılar. yapılmak istenen ne yapıp yapıp emeklilere ve en az  miktarda enflansyon farkı ödemek için illüzyonistlere taş çıkarttılar.

Zaman akıp gidiyor. E lbette günün birinde seçim sandığını yine seçmenin önüne getirmek zorunda kalacaklardır.Durum bunu gösteriyor.O zaman göreceğiz bu Adalat ve kalkınma partisi ne kadar adil olmuş,olabilmiş ve kimleri  ne  kadar nasıl kalkındırmış?

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.