banner460
banner128

Uzun bir aradan sonra yeniden merhaba sevgili “Dünlük”… Bir süredir depresyon tarafından çalınıyordu kapım. Kim olduğunu bildiğim için açmamaya kararlıydım. Ama ya boş bulunduğum bir anda girdi içeri, ya da kapıdan umudunu kesti, pencereden girdi, bilemeyeceğim. Ama yine benimle…

Canım hiçbir şey yapmak istemiyor. En sevdiğim şeyleri bile… Kitap okumak, yazı yazmak mesela… En sevdiğim şeyler ama iki haftadır elim gitmiyor. Yapabildiğim tek şey sadece boş boş oturmak, bir de gereksiz yere ağlamak.

En uç düşüncelere gidip geliyorum. Bazen ‘görünmezliği icat etmiş olabilir miyim?’ diye düşünüyorum. Öyle ya kimse arayıp sormadığına göre… Kimseyi rahatsız etmemek adına mesajla sohbet başlatmaya çalıştığımda bazen mesajlarımın da görünmediğini düşünüyorum. Ya da ayıp olmasın diye atılıyor yanıtlar, ama öyle ki yanıt verdim işte diyor ama sohbeti devam ettirecek kadar samimi değil. Velhasıl, pandeminin armağanı yalnızlık artık canımı acıtmaya başladı.

Bugün haberlerde gördüm Bilim Kurulu üyesi Prof. Dr. Mustafa Necmi İlhan, 1 Haziran’da başlayacak ‘normalleşme’ ile birlikte açık havada maske zorunluluğu kalkabilecekmiş. Valla bizim buralarda millet çoktandır açık havada takmıyor, bazıları markette bile çene altında taşıyor. Maske var mı var. Onlardan kaçmayı çare edindim. Uyarıp dayak yemeye niyetim yok!

Açıklamaya göre bu normalleşmeyi, aşı olanların çoğalması sağlayacakmış. Benim olduğum yaş grubuna 1 Haziran’dan itibaren aşı uygulamasına geçilecek. Bekleyip göreceğiz. Ama ben uzun bir süre maskeyi çıkarabileceğimi sanmıyorum. Maske takalı beri alerjiyle ilgili rahatsızlıklarımı yaşamadım. Belki özellikle alerji mevsimlerinde takmaya devam ederim. Hazır maske olayına alışmışken…

Ha bu arada, kendi kendine konuşurken maskeli olmak da iyi oluyor. Hiç değilse, deli gözüyle bakmıyorlar. Gerçi artık kulakta kulaklık olunca herkes kendi kendine konuşuyormuş gibi telefonla konuştuğu için normal karşılanıyor. Ama olsun. Ne olur ne olmaz:)))

Daha fazla can sıkmayayım ve şöyle noktalayım: Kalpten gelerek nasılsın diye soranlarınız çok olsun. İyi hafta sonları…

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.