banner460
banner128

Zirvedeki Gazeteciler ödüllendi

İstanbul Gazeteciler Derneği'nin düzenlediği  ‘Zirvedeki Gazeteciler' ödülleri sahiplerini buldu. Bu yıl üçüncü defa düzenlenen ve artık gelenekselleşen ‘Zirvedeki Gazeteciler’ ödül törenine konuşan İstanbul Gazeteciler Dernek Başkanı Mehmet Mert  Bu ödüllerin; demokrasi kültürümüzün yaygınlaşmasına ve gazetecilik mesleğinin daha üst seviyelere taşınmasına katkı sunacağını umuyorum dedi. Mert, “Ödüllerin doğru adreslere gittiğini umarken, bu arkadaşların, ömür boyu bu ödüllere layık işler yapacaklarına inanıyorum” diye belirtti.

Kimler ödül aldı

Haber dalında;  Cengiz Alçayır, fotoğraf dalında Yağmur Selin Tanış, Röportaj dalında Alev Gürsoy Cimin, Sayfa tasarımı dalında Murat Özdemir, Köşe yazısı dalında Baki Çiftçi, intersitesi dalında Yeni Soluk adına Şafak Hınıslı, Silivriden.com adına Ahmet Ermiş, Gelecek Vaad Eden gazeteci daında  Özgür Deniz Kaya, Yaşam Boyu Onur ödülünü Engin Köklüçınar aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.